Kijevbe mennek a momentumosok

2022. november 13. 15:26

A Gelencsér Ferenc vezette háromtagú delegáció vasárnap indul az ukrán fővárosba.

2022. november 13. 15:26
null

„Első magyar delegációként” Kijevbe látogat Tompos Márton, Bedő Dávid és Gelencsér Ferenc – derült ki a Momentum-elnök Facebook-posztjából. A látogatás ma, azaz vasárnap kezdődik.

Gelencsér szerint morálisan elfogadhatatlan, hogy Magyarország az egyetlen ország, ami még nem tette meg azt a gesztust,

hogy az ukránok melletti kiállás szimbólumaként parlamenti delegációt küldjön a szomszédos országba.

„Az elmúlt egy évben az Európai Unió minden egyes tagállamából ment parlamenti delegáció Ukrajnába, kivéve egyet. Magyarország egyedüli államként még nem tette meg ezt a gesztust, ezt a kiállást a szomszédja mellett. Ez morálisan elfogadhatatlan és az az igazság, hogy az ország, a magyar nemzet érdekeivel szemben áll ez az ellenséges tétlenség” – írta a pártelnök.

Nyitókép: Facebook

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. november 15. 07:05
Küldték őket. Ne jöjjenek vissza!
machet
2022. november 14. 14:25
Ez a feladatuk,a munkájuk,ezt tudják.Mindegy hogyan csak ártani Magyarországnak.Ütni,vágni mindet mint a répát.
csabi57
2022. november 14. 12:27
Szerintem ne jöjjenek haza, jól el leszünk nélkülük.
cutcopy
2022. november 14. 11:18
"az ukránok melletti kiállás szimbólumaként parlamenti delegációt küldjön a szomszédos országba." Ja a napi tízezer ukrán menekült ellátása az semmi, a turistaút Kijevbe adóforintokból az már igen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!