Veri a mellét a Momentum: szerintük irányt mutatnak, mivel a delegációjuk után Novák Katalin is Ukrajnába látogat

2022. november 25. 19:46

„Jobb később, mint soha” – tették hozzá Novák Katalin látogatása kapcsán.

2022. november 25. 19:46
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Volodimir Zelenszkijhez utazik Novák Katalin. Az eset kapcsán a Momentum Mozgalom a Facebook-oldalukon büszkélkedett egy sort, mint írták:

Amint ahogy arról lapunk is beszámolt, Kijevbe mentek a momentumosok még november közepén. Egészen pontosan „első magyar delegációként” Kijevbe látogatott Tompos Márton, Bedő Dávid és Gelencsér Ferenc.

Kijevben aztán a nyelvtörvényről és a Turul-szoborról is egyeztettek, valamint a helyi ombudsmannal is találkoztak.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2022. november 26. 15:52
kicsiny pöcs vagy te kisfiam, semmi több. elszállsz majd mint a tavaszi álom az első adódó alkalommal, de mondhatnám azt is hogy mint a lepkefing
formaegy
2022. november 26. 13:25
Te barom!!!!!!!!!!!!!! Annyit már tudhatnál, hogy egy ilyen találkozót nem az egyik napról a másikra döntik el. Édes Istenem! Ezek valóban olyan buták, mint a segg! Olyan buták, hogy még szégyenkezni sem tudnak, mert a butaságukat sem tudják felfogni.
smarton84
2022. november 26. 10:41
A különbséget zongorázni lehet, Novákot senki nem szavazta meg.
KBA98
2022. november 26. 10:38
Kis hülye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!