Kadirov: Kit tartanak pszichiátrián az USA-ban, ha nem az azonos nemű párokat?

2022. november 01. 17:47

„Ma olvastam, hogy New Yorkban egy bíróság nemrég az azonos nemű családok javára döntött” – fogalmazott a csecsen hadúr.

2022. november 01. 17:47
null

Ramzan Kadirov közösségi oldalán fejtette ki véleményét az amerikai demokráciával, liberalizmussal és az azonos nemű családokkal kapcsolatban.

„Azoknak szentelve, akik csodálják az amerikai demokrácia eszméit. Ma olvastam, hogy New Yorkban egy bíróság nemrég az azonos nemű  családok javára döntött. Nem megyek bele a részletekbe, hogy elmagyarázzam, mik ezek a »családok«.

Ez azt jelenti, hogy a bíróság egy ilyen megmagyarázhatatlan és erkölcsileg lehetetlen családot egy hagyományos családdal hasonlított össze” – fogalmazott a csecsen hadúr.

Hozzátette: „Félek elképzelni, hogy az Államokban kit tartanak pszichiátriai klinikákon, ha ezek az emberek szabadon járnak.
Ne próbáljanak logikus magyarázatot találni. Nincs. Ez az igazi sátánizmus”.

Nyitókép: AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. november 02. 12:50
Teljesen igaza van Kadirovnak!
David Lindenwald
2022. november 01. 22:56
Na EZÉRT (is) vagyunk PUTYINNAL! Mert a Nyugat baromságaival szemben józanságot és normalitást képvisel!!
Istók3
2022. november 01. 20:18
Harkovban meg a háború közepén buzifelvonulás volt a metróban. Értitek? A buzikra vigyázni kell, mert az oroszok lőnek. De a visszafoglalt területeket meg kell tisztítani az oroszbarát lakosoktól.
Isten jobb keze
2022. november 01. 19:51
Kizárt dolognak tartom, hogy ez az ember a fa@ szopason kivűl tud csinálni valamit,olvasni meg pláne..nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!