Bloomberg: A korrupciós botrány alááshatja az EU hatalmát

2023. január 05. 08:48

A cikk szerzője szerint az EU kritikusai megpróbálják a legtöbbet kihozni a korrupciós esetből.

2023. január 05. 08:48
null

Az Európai Parlamentben kitört korrupciós botrány fejleményeit összegző írás szerint nem csoda, hogy az EU kritikusai próbálják a legtöbbet kihozni az eseményekből – olvasható a Bloomberg cikkében. Mint arra a lap rámutat, a brüsszeli korrupciós botrány ugyanis számottevően meggyengítheti az unió hatalmát és befolyását.

Orbán Viktor szerint az EU kettős mércét alkalmaz, amikor kormányát korrupcióval vádolja. A Bloomberg cikke emlékeztetett rá, hogy a magyar miniszterelnök a Twitteren közzétett, internetes mémre alapozott bejegyzésével is reagált a botrányra.

Nyitókép: MTI

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Párhuzamos különvélemény
2023. január 05. 19:36
Szőjnyűű! A Zeunak nem jehetnek kjitikusai!
Rasdi
2023. január 05. 14:27
Lehet, hogy az egész botrányt a lobbyszervezetek robbantották ki? Hogy lehet az, hogy a megkerülésükkel akartak korrumpálni? Tessék szépen beállni a sorba, a lobbyszervezetek minden új megbízást készségesen fogadnak:)))))
LancelotDuLac
2023. január 05. 11:28
"A korrupciós botrány alááshatja az EU hatalmát" mivel a tettesek már ülnek, ezért nem igaz! De ha úgy csináltak volna mint Polték szokták - akkor igen.
Ekeke
2023. január 05. 11:13
Hiszem ha azt latom hogy schwartz által működtetett brüsszeli hálózat embereit viszik el vezetőszáron... De amíg cseh atka és tsai "kitüntetéseket" kapnak ehelyett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!