Elon Musk is megszólalt – Kevin McCarthyt látná szívesen a képviselőház elnökeként

2023. január 06. 06:32

Jelenleg tizenegy szavazáson vannak túl a képviselőház tagjai, házelnököt továbbra sem sikerült választani.

2023. január 06. 06:32
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, három napja minden nap szavaznak az amerikai képviselőház tagjai a házelnökök személyéről, a republikánusok pedig három napja képtelenek maguknak házelnököt választani. Magyar idő szerint pénteken hajnalban már tizenegy szavazáson volt túl a képviselőház, ennek ellenére továbbra sincs házelnök.

Elon Musk is megszólalt az ügyben, aki Twitter-oldalán egyértelműen kiállt Kevin McCarthy mellet. „Kevin McCarthy legyen a ház elnöke” – fogalmazott a milliárdos.

 

Egyre kínosabb a szituáció: tizenegyszer szavaztak róla, mégsincs házelnöke az amerikai képviselőháznak

Három napja minden nap szavaznak az amerikai képviselőház tagjai a házelnök személyéről, a republikánusok pedig három napja képtelenek maguknak házelnököt választani - számolt be a The New York Times. Magyar idő szerint pénteken hajnalban már tizenegy szavazáson volt túl a képviselőház, Kevin McCarthy pedig még mindig nem házelnök.

 

Nyitókép: AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandi-NER
2023. január 06. 11:56
A botoxfasz érdekel még valakit.
Reszelő Aladár
2023. január 06. 09:52
A két párt eddig is a szürke két árnyalata volt, most hogy elég világosan látszik, hogy az egyik belül részben vörös részben szivárvány, ne gondoljuk, hogy nincs ugyanez meg legalább a másikban is. Ideje volna belátni a demokráciáról, hogy egy rettenetes illúzió az égész. Ebben hinni olyan, mintha el hinnénk, hogy a Meki egy BurgerKing között tényleg van különbség.
minekkellregisztralni
2023. január 06. 09:24
MakkKártyás egy korrupt mocsárpolitikus, az ilyenek miatt rohad szét az USA, hadd rohadjon.
ToIeranciaterror
2023. január 06. 07:10
Rokona tán, vagy mi f... köze van hozzá? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!