A teológia tiszteletbeli doktora lesz Greta Thunberg

2023. március 21. 09:24

A Helsinki Egyetem már készül a cím ünnepélyes átadására.

2023. március 21. 09:24
null

Hétfőn a Helsinki Egyetem a honlapján feltüntette, hogy rövidesen harminc új tiszteletbeli doktori címet fognak ünnepélyes keretek között átadni.

A híres aktivista, Greta Thunberg is szerepel a névsorban.

Mint kiderült, a Hittudományi Kar 2023. június 9-én nyolc tiszteletbeli doktori címet fog adományozni. A neves svéd aktivista, aki még mind a mai napig gyakran szerepel a hírekben, a 4. helyre került a listán.

Nyitókép: Andy Buchanan/AFP

Összesen 319 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hentesli
2023. március 24. 08:36
a zöldség az új vallás ennek a prófétája bolondgréti,minden nyugati ateistának kutya kötelessége követni az aranyszájából ömlő moslékot. készül mér a zöld egyház és a hatalomra jutó követői ,majd erőszakkal fogják a megváltás zöld templomaiba terelni a kétkedőket.ne legyen igazam!
Uppsala
2023. március 23. 01:06
Rossz nyelvek azt terjesztik Svédországban, hogy Magyarországon valaki 5 (öt) hetes katonai kiképzés után alezredesi rangot kapott. De ezt természetesen senki sem hiszi el.
pandalala
2023. március 22. 01:29
https://www.natgeokids.com/uk/kids-club/cool-kids/general-kids-club/greta-thunberg-facts/ " 2) At the age of 11, Greta became so sad about climate change that she temporarily stopped speaking! "
pandalala
2023. március 21. 23:07
" .... Lehetséges azonban, hogy a cím nem akadémikus, hanem egyéb eredmények kitüntetésére szolgáljon. A doctor honoris causának nincsenek formális követelményei, viszont legtöbb esetben a kitüntetett munka felér egy _standard doktori szinttel_. " :-DD - https://hu.wikipedia.org/wiki/Doktor%C3%A1tus A zinternet megmondja a tuttit!!!!! ;-) Én is, én is, kérek én is!!! ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!