Megszólaltak a németek: Kiadják Putyint a Nemzetközi Büntetőbíróságnak, ha a területükre merészkedik

2023. március 19. 13:59

A német igazságügyi miniszter szerint a Nemzetközi Törvényszéknek a lehető leghamarabb az Interpolhoz kellene fordulnia.

2023. március 19. 13:59
null

Németország kész kiadni Vlagyimir Putyin orosz elnököt a Nemzetközi Büntetőbíróságnak (ICC), amennyiben a területükre érkezik az orosz elnök – közölte az Unian ukrán hírügynökség.

Marco Buschmann német igazságügyi miniszter üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság döntését, amely nemzetközi elfogatóparancsot aott ki Vlagyimir Putyin ellen. A miniszter azt is hozzátette, hogy szerinte a Nemzetközi Törvényszéknek a lehető leghamarabb az Interpolhoz kellene fordulnia.

***

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. március 20. 14:19
Kívánom, hogy lépjen a földetekre, - valamikor)))) - mert akkor az azt jelentené, hogy a büdös gyilkos terrorista náciknak vége.))))))))))) Jó volt ezt a labdát leütni.))))) Mocskos gyilkosok nagy a pofátok, más nemzet lakosságát, gyerekeit gyilkoltatjátok rühes férgek, mind a büdös gyilkos USA érdekekért! Köp!
ringwoodite
2023. március 20. 09:18
Par szaz hasonmas kozul valogathatnak...
390 ft
2023. március 20. 08:12
Mért menne Putyin Németországba? Ha megy, akkor azt úgyis tankkal teszi.
formaegy
2023. március 19. 21:22
A nácik beindultak! No és mondjátok?, a terrorista Scholz elvtársatokat mikor állítjátok bíróság elé???? Ja, bocsénat, ő Hitler 2. Legyilkoltatja az ukrán ártatlan embereket, GYEREKEKET, Bidennel felrobbantatja az Északi-Áramlatot, stb.stb. Hitler is ezt csinálta. Aki életeket mentett - ti már csak tudjátok rühes gyilkos nácik!!!!!! zsidókat-ugye? - azokat kivégeztette!!!!!!!!!! Aki gyilkolt, azt megjutalmazta! Éppen ezt csináljátok rühes gyilkos náci kutyák! Nagyot köp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!