Újabb gasztroposzttal jelentkezett Dániel Péter

2023. április 28. 19:20

„Jobb ez nekem, mint a hitvány magyar börtönkoszt” – írta.

2023. április 28. 19:20
null

Dániel Péter, az Izraelbe menekült ügyvéd újfent gasztroposzttal jelentkezett a Facebook-oldalán. „A mai finom sábeszi ebédünk: rántott csirkemellcsíkok szezámmagos bundában, párolt zöldségekkel, desszertnek pedig áfonyalekváros, diós piskóta”. Hozzátette,

Az „orbánozás” sem maradhatott el

Megjegyezte az ügyvéd, „jobb ez nekem, mint a hitvány magyar börtönkoszt”. Azzal a lendülettel pedig kellemes hétvégét és jó étvágyat kívánt minden kedves demokrata barátjának. És shabbat shalomot.

Nyitókép: Dániel Péter-Facebook-oldala

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Johann Luipigus
2023. május 13. 21:54
A kis szöszi kismalac miért rejti el félig az arcát?
dr. Dániel Péter ügyvéd
2023. május 01. 14:55
Amúgy külön élvezet látni, hogy mennyire szenvedtek és irigykedtek amiért jól és szabadon élek. Ja és Orbán még mindig egy szar köztörvényes bűnöző, Wittner pedig egy ócska prosti volt. Béke poraira! :-)
dr. Dániel Péter ügyvéd
2023. április 30. 18:23
Mára vége az oktatásnak, irány egy elegáns tengerparti vendéglő, üzleti vacsora.... a képeket majd felteszem, hadd lássatok ilyet is senkiházi magyar jobbágyok! :-) Shalom!
dr. Dániel Péter ügyvéd
2023. április 30. 18:21
Na el lehet kussolni magyar kutyák! Helyetekre, sipirc a közmunka és az ingyen-konyha! Csendben zabáljátok tovább a fideszes moslékot! Kuss és alázat! Hiszen Európa szemete vagytok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!