Dániel Péter Eilatból: 2000 év után hazatértem őseim földjére

2023. április 14. 20:43

Az ügyvéd megemlékezett arról, hogy épp 10 éve „alijázott” egyet.

2023. április 14. 20:43
null

Dániel Péter újfent Facebook-poszttal jelentkezett. Az ügyvéd megemlékezett arról, hogy 10 éve vándorolt ki Magyarországról. „Pontosan 10 éve élek Izraelben a kedves feleségemmel együtt. Igazi hazám lett ez a kicsiny, gyönyörű ország és sok jó, igaz barátot szereztem itt. Kiváló eredménnyel végeztem el az alap- közép- és felsőfokú ivrit nyelvű kurzust. [...] A tanulás minden költségét Izrael Állam fedezte, sőt egyéb jelentős támogatásokat is kaptunk az első években.”

Mint írta, élvezik a csodás tengerpartot, a nyugodt életüket, a barátságos embereket, a finom és egészséges ételeket, valamint a modern, tágas, panorámás lakásuk kényelmét.

– szögezte le. Majd a poszt alatt komment formájában kijelentette, hogy Izraelben megtanulták, hogy milyen az igazi társadalmi szolidaritás. Aztán azt is kifejtette, hogy „a korrupt, fasiszta orbáni diktatúra egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt”.

Áldozati póz, monstre gyűlöletkeltés és szerencsétlennek mondott magyarok - Dániel Péter 10 éve él Izraelben

Ügyvéd, szélsőbalos botrányhős, aki úgy véli, valamiféle szabadságharcot folytat a tengerparton. Portrénk a botrányos kijelentéseiről és rongálásairól elhíresült Dániel Péterről.

Nyitókép: Dániel Péter Facebook-oldala

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna 03
2023. április 17. 22:00
ökörzsidó
dr. Dániel Péter ügyvéd
2023. április 17. 13:30
Na mára végeztem az oktatással. Kuss minden hitvány magyar jobbágynak! További kellemes nyomorgást és nehéz halált az utcán vagy egy kórházi folyosón! Éljen Trianon és a Párizsi Békeszerződés!
forgácsdömöcskölő
2023. április 16. 17:28
ex-dánielné dobos MEDDI andrea is nyert veled,bilis! Mostanában melyik izraeli politikust pippantja? Jelenleg az orbáni diktatúra még körözi a meddő ex-nejedet, vagy már felhagyott vele?
dr. Dániel Péter ügyvéd
2023. április 16. 12:42
Na mára ennyit az oktatásról. Most pedig szépen kussoljatok el magyar alattvalók és csendben nyaljátok tovább fideszes gazdáitok szaros valagát. A seggnyalásban úgyis profik vagytok úgy ezer éve.... török, tatár, labanc, német, orosz....meg aki még arra járt. Nektek Mohács kell és Trianon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!