Halált okozott egy elhagyott elektromos roller

2023. április 30. 21:10

Ugyanis egy német férfi úgy átesett rajta biciklizés közben, hogy otthagyta a fogát.

2023. április 30. 21:10
null

Gelsenkirchenben egy német kerékpáros elesett egy, a kerékpárúton hagyott elektromos rollerben. A férfi a kórházban belehalt a sérüléseibe, most a német rendőrség nyomoz, ugyanis keresik azt, aki legutoljára bérelte a rollert.

Egy rendőrségi szóvivő szerint a roller a földön feküdt, mielőtt az 59 éves biciklis péntek este áthajtott rajta és elesett. Ez egy közös gyalog- és kerékpárúton történt, ahol a roller normális esetben nem feküdhetett volna, a szóvivő állítása szerint.

Bizonytalan, hogy mennyire lehet pontosan azonosítani azt a személyt, aki az elektromos rollert utoljára vezette s hátrahagyta.

Nyitókép: Párizs, 2019. december 29.
Az egyik tüntető scootert hajít a tűzbe egy felgyújtott útakadálynál Párizsban a kormány tervezett nyugdíjreformját ellenző általános sztrájk huszonnegyedik napján, 2019. december 28-án. A szakszervezetek december 4-én határozatlan idejű munkabeszüntetést hirdettek a jelenlegi 42-féle nyugdíjrendszer egységesítésére irányuló, pontrendszer alapú reformtervezet ellen.
MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Molnármiklós
2023. május 02. 20:06
Bandi hagyta ott. Zuhany után.
Autofocus
2023. május 02. 15:45
Csak nekem tűnt fel hogy a cím más sugall? Ilyen alapon bármi, amin át lehet esni, halált okozhat. Minimum arra gondoltam, hogy felrobbant az akkumulátora valaki mellett, vagy hasonló. Legközelebb az lesz a hír, hog halált okozott a csokoládéfagylalt (mert azon csúszott meg és beverte a fejét)
Krupp Skya
2023. május 01. 20:37
Tegnap voltam a temetőben és a temetőhöz vezető úton a magas fűben egy roller volt eldobva, csak a kereke lógott ki az út-szegélykőre. Most hogy olvasom a cikket megint, eszembe jutott, meg kellet volna néznem, hogy nem fekszik e mellette a hajtó.
Láncfűrészes Attasé
2023. május 01. 12:58
A hőbőrgők, a mindent illiberális tiltással, azonnal dögölöjön tempóval ütni-vágni akarók nem tudják, hogy a kerületben kb. szabályozottá vált, hiszen kijelölt mobilitási pontok vannak, ahol ott lehet és kell hagyni a bérrollereket. Ha valaki nem tesz, annak bünti jön. A KRESZ-ben is lesz szabályozás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!