Elrettentő húsdarálásra készül Prigozsin, Putyin séfje

2023. április 14. 21:17

Sajnos nem a konyhában.

2023. április 14. 21:17
null

Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport alapítója megosztotta a nézeteit arról, hogy milyen előnyökkel jár Oroszország számára, ha elhúzódik a Bahmutért folytatott harc. 

Vélekedése szerint Bahmut lehetőséget ad az oroszoknak arra, hogy a hadseregük erőt gyűjtsön, elfoglalják az előnyös védelmi vonalakat. Szerinte Oroszoroszág arra is időt kap, hogy felkészítse a frissen mozgósítottakat, hogy azok teljesen felfegyverkezve találkozzanak az ukránokkal.

– szögezte le.

Rámutatott, hogy mindezek ellenére Bahmut elfoglalása nem jelentené az oroszok gyors győzelmét, mert ezt a várost követi Szeverszk, Szlovjanszk, Kramatorszk, Konsztantyinovka, Druszkovka és Csaszov Jar, amelyek az ukrán erődítményt, a „donbaszi gyűrűt” alkotják.

Nyitóképen Vlagyimir Putyin és Jevgenyij Prigozsin. Fotó: Alekszej Druzsinyin / SPUTNIK / AFP

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trüpéma
2023. április 15. 17:36
Értem, amit írsz, az előttem szólók dilemmája ez, hogy miért is nem küldünk lőszert, és egyebet. Amerikai homokozással szemben mi semmik vagyunk, de a kimondott igazságnak nagy ereje van - és talán ez egy ütőképes politikai termékünk, hogy kimondjuk, ami nyilvánvaló, de senki sem meri kimondani. Az azonban, ha belépünk a konfliktusba, csak ront a helyzeten, méghozzá gyorsan. Nem sok reményt fűzök a dologhoz, az EB-nek 8 évbe telt, mire rájött, hogy a határokat védeni kellene...
Obsitos Technikus
2023. április 15. 13:51
Putyin séfje ledarálja az ukránokat, Putyin takarítónője lesöpri őket a föld színéről, a mosónője lemossa őket a térképről, a sofőrje meg átgázol Ukrajnán. Tiszta sor.
files32
2023. április 15. 08:42
A Wagner zsoldoshadsereget vezető Jevgenyij Prigozsin azt javasolja Moszkvának, hogy fejezzék be a „különleges katonai hadműveletet”, azaz a háborút. Prigozsin Telegram-csatornáján megjelent hosszas közlemény szerint a Wagner vezére úgy látja, hogy az orosz társadalomnak és a kormánynak szüksége van egy határozott lezárásra, és szerinte az ideális megoldás a különleges hadművelet befejezése lenne, és mostantól arra kéne koncentrálniuk, hogy megvessék a lábukat az Ukrajnától megszerzett területeken.
kunfia
2023. április 15. 08:36
Azt teszik több, mint egy éve. Mi az újdonság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!