Sajnálhatja Zelenszkij: tele lett a nyugati sajtó az ukrán elnök magyarokat büntető robbantásos tervével

2023. május 15. 10:49

Zelenszkij kiállt amellett, hogy akár nem hagyományos taktikákkal védje meg az országát.

2023. május 15. 10:49
null

A Washington Post kiszivárgott amerikai hírszerzési dokumentumokra hivatkozva számolt be arról, hogy Volodimir Zelenszkij Julija Szviridenko miniszterelnök-helyettessel történt februári találkozóján azt javasolta, hogy

Ukrajna robbantsa fel a szovjet építésű Barátság-vezetéket, amely olajat szállít Magyarországnak.

Az ukrán elnök arról beszélt, Ukrajnának egyszerűen fel kellene robbantania a csővezetéket, és tönkre kell tenni az orosz olajra erősen támaszkodó magyar ipart – írja a DailyMail.

Volodimir Zelenszkij fantáziálásként utasította el az állításokat, de megvédte a jogát, hogy akár nem hagyományos taktikákkal védje meg az országát. Az ukrán elnök kijelentésén felháborodott többek között Florian Philippot francia politikus, volt EP-képviselő, aki Twitter-oldalán ment neki Zelenszkijnek. A Bloomberg amerikai gazdasági lap azt írta, az EU felszámolná a kőolajvezetéket. 

Nyitókép: Federico Gambarini / POOL / AFP

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2023. május 18. 12:44
amíg nem mond le, vagy nem kérik meg távozásra, addig ukrajnában feltehetően soha nem lesz béke ( de talán még a világban sem). háborúra ?, gyűlöletre?, indultra? világuralmi tervekre? kódolt csöppnyi emberke... vajon ki kódolta? senki nem ismeri hozzá a belépési jelszót? le kellene állítani... ez csak egy felvetés, de lehetséges, hogy akár valóság is lehet ebben. Merthogy a Krim bassszott baromi csúcs hely lehet (igaz orosz fennhatóság alatt évtizedek óta), de mi a fasszért azért ... ki, ki folytassa, ahogy gondolja... (megéri?)
Jaja
2023. május 18. 10:22
Lője már ki valaki ezt a zsaroló, követelőző, gyilkos ripacsot!
Lanter
2023. május 18. 08:21
Lezárni az ukrán-magyar határt azonnal!!! Fent a kárpátokban honvédséggel!!! :))))
Igazszó
2023. május 15. 15:16
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a zsidó, meg a hohol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!