Lelépett Floridából a kisfiát szoptató apuka, egy új törvény miatt

2023. május 23. 10:51

A költözést pedig közösségi adományokból finanszírozná. Csak hát lassan jön össze neki a kért 3 millió forintnyi dollár.

2023. május 23. 10:51
null

Tanius Posey egy transzférfi, aki biológiailag nőnek született, csak aztán rájött, hogy mégse érzi annak magát. Posey teherbe esett, megszülte a gyermekét, majd kitalálta, hogy ő akarja táplálni azt. Emiatt sokan megorroltak rá, van aki azt írta neki, hogy el kéne tőle venni a gyermekét.

Posey erre úgy határozott, hogy elmegy Floridából, amihez közel 3 millió forintnyi dollárt kért egy közösségi adománygyűjtő oldalon.

Csak hát nem haladt túl gyorsan a gyűjtés, viszont most, hogy elkezdtek róla cikkezni, gyorsan összegyűlt 3,5 millió forintnyi dollár.

Egy másik transznemű kelt egyébként Posey segítéségére, Danny Wakefield, aki abból lett influenszer, hogy egy egyéjszakás kaland után esett teherbe. Utóbbi az Instagram-oldalán állt ki Posey mellett.

Nyitókép: Instagram

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maciapu
2023. május 26. 15:58
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a gyerek, amikor éjszaka felébred a rémálmaiból, hogy hívja ezt a hipózott arcú elmebeteg niggert: daddy, mami vagy dumy
ujujuj
2023. május 26. 08:09
Inkább arra volnék kíváncsi (nem), hogy lehet valaki olyan aberrált, hogy egy ilyen dögöt megbasszon? És neki hogy fér bele a saját férfiképébe, hogy valaki a p.náját tömködi? Engem férfiként határozottan elborzaszt a gondolata, pedig nekem nincs is.
Reszelő Aladár
2023. május 25. 09:37
Ezek a problémák nélkülük nem is léteznének. Nincs még egy ilyen csapat a földön. Ja de. A kommunisták. Meg a liberálisok. Modjuk ezek ugyanazok. Többségbe sosem kerültek, de remekül szivatják őket és mindezt elnevezték demokráciának. Ahol meg a többség uralkodna, az lett a diktatúra. Értjük ugye. #orwellerregondolt, #erreowellsegondolt
Martell 2
2023. május 23. 20:21
Szerintem hasonló figurák lehetnek az itteni ukránseggnyalók :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!