Rishi Sunak Hiroshimából üzent Putyinnak

2023. május 19. 10:28

Az Egyesült Királyság újabb szankciót vezetett be Oroszországgal szemben.

2023. május 19. 10:28
null

Rishi Sunak brit miniszterelnök a Sky Newsnak adott interjút Hiroshimában, a G7 országok csúcstalálkozója alatt. Nyilatkozatában egyértelműen kiállt Ukrajna támogatása mellett és Oroszország ellen. 

„Oroszországnak tudnia kell, hogy mi és a többi ország rendíthetetlenül Ukrajnát támogatjuk. Nemcsak itt és most, és nemcsak azokkal az eszközökkel, amelyek az önvédelemhez kellenek, hanem hosszú távon is” – nyilatkozta Sunak. 

Az Egyesült Királyság pár órával korábban jelentette be, hogy újabb szankciókat vezetnek be Oroszországgal szemben az orosz gyémántok importjának betiltásával. A miniszterelnök szerint a többi G7-es ország is követni fogja a britek példáját.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal/AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2023. május 20. 03:24
zelenszkij uj soforjevel van a kepen, azt orokiti meg a foto, amikor a paki megkapta a sofor allast!
Igazszó
2023. május 19. 19:56
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a zsidó, meg a hohol.
ThunderDan
2023. május 19. 13:30
"mi és a többi ország" = USA, UK és az egyre gyengülő, jelentéktelenedő európai gyarmatok... a világ teljes népességének egy töredéke
Dezsőke
2023. május 19. 11:52
békét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!