Liz Truss nem találja mulatságosnak, hogy egy salátához hasonlították

2023. június 20. 07:35

Szerinte már a témát felhozni sem túl tisztességes.

2023. június 20. 07:35
null

Liz Truss szerint gyerekes volt, hogy kormányfői karrierjének hosszát egy saláta élettartamához hasonlították – derült ki a brit politikus a Politicónak adott interjújából. 

Truss arra reagált, hogy rövid kormányfői szerepvállalása végén a brit Daily Star élő stream műsort indított, amelyben egy fejessaláta mellé helyezték Truss képét, hogy nyomon követhessék, melyik bírja tovább: a saláta, vagy Truss miniszterelnöki karrierje. Az ötletet az Economist egyik cikke adta, amelyben arról írtak, hogy ha megnézzük, mennyi idő telt el Truss kinevezésétől addig, hogy a kabinetje által benyújtott adócsökkentési program hatására a font árfolyama összeomlott, és levonjuk belőle a királynő halála miatt elrendelt gyásznapokat, éppen 45 nap jön ki, ami pont egy saláta élettartama.

Truss a Politicónak kifejtette, hogy nem csak a hasonlat gyerekes, de az újságíró részéről is méltatlan feltenni neki egy kérdést ezzel kapcsolatban.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. június 20. 20:12
Én Liz Truss helyében örülnék, hogy egy salátához hasonlítják, mert én egy frissen kipottyantott, rakás szarhoz tudom csak hasonlítani!
Brandon the great Negro
2023. június 20. 16:34
Van egy határidő hány napig kell pozícióban lenni, hogy élete végéig kapja a pozícióért járó nyugdíjat. Szó se róla nem másnap mondott le, egy napot ráhúzott, biztos ami biztos.
Tapeino
2023. június 20. 12:06
A saláták nevében kikérem magamnak, hogy bárki egy ilyen angol ribanchoz hasonlítson minket!
citromosParizer
2023. június 20. 10:17
az volt csak a baja, hogy nem raktak ki a saláta és a fotója mellé egy térképet Voronyezsről :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!