Macron a késelés helyszínén tájékozódott a gyilkossági kísérletekről

2023. június 09. 15:04

A szír ámokfutó nem adott magyarázatot a tettére, csütörtökön nem volt együttműködő, „nyughatatlanul viselkedett”, többször földre vetette magát.

2023. június 09. 15:04
null

Emmanuel Macron francia államfő és felesége pénteken látogatást tett a kelet-franciaországi Grenoble kórházában, ahol az előző nap a közeli Annecyban elkövetett késes támadásban megsebesült kisgyerekeket ápolják. Eközben

az ügyészség meghosszabbította az elkövető őrizetbe vételét

– jelentette be a Twitteren Line Bonnet-Mathis ügyész.

A 31 éves, szíriai Abdalmasih H. őrizetbe vétele óta nem adott magyarázatot a tettére, rendőrségi források szerint csütörtökön nem volt együttműködő, „nyughatatlanul viselkedett”, többször földre vetette magát. A pénteken elvégzett pszichiátriai vizsgálat ugyanakkor megállapította, hogy állapota összeegyeztethető a rendőri őrizettel, így a kihallgatása folytatódik. Az ámokfutó hat embert, köztük négy gyermeket sebesített meg késsel csütörtök reggel az Annecy-tó melletti parkban található játszótéren. Két gyerek és egy felnőtt állapota továbbra is kritikus, a többiek túl vannak az életveszélyen.

(MTI)

Nyitókép: DENIS BALIBOUSE / POOL / AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LipcsiSzopato
2023. június 10. 17:22
Kellet nektek a gyarmat, a nigger mohamedán migri!!!!! ez lesz veletek nyugatiak!!!!! leölnek benneteket, vagy a niggerek rabszolgáik lesztek ostoba liberálsi korcsok!!!! hogy fogtok ti visítani !!!!!
Agnieszka
2023. június 10. 11:19
Tragédia és nem nagyon van jele, h. a francia társadalomnak elege lenne. Lehet, h. az elégedetlenségük jogállamilag beléjük van fojtva? NEM KELL MAGYARORSZÁGRA illegális migráns!!!
njohn
2023. június 10. 08:16
A böszme megvezetett trágyával etetett gomba-népség meg be is szopja ezt a dumát. ( És csak szólok, a trágyával etetett gombák-- az amerikai MÉDIÁRA vonatkozott: ők azok, akik trágyával etetik az amerikai népet.)
njohn
2023. június 10. 08:14
Nem a halottakat kell UTÓLAG siratni, és a hozzátartozókat pár percig vigasztalgatni, NEM az áldozatokat kell a kórházakban látogatni, HANEM egy ÉLHETŐ és BIZTONSÁGOS Országot kell teremteni, ahol az ilyen dolgok eleve megelőzhetőek lennének !!!! Mert történik bármi is MAcron látogatása után ? SEMMI az ég világon ! És majd jön a következő késelés, és az egyre több késelés, mint ahogy London balga polgármestere kijelentetee: Hát ez egy világváros velejárója... Hát qrvára NEM. De ha nem tud ellene tenni semmit, akkor nyilván meg kell magyarázgatni a tehetetlen tesze-toszaságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!