Kifütyülték Scholzot egy fesztiválon Ukrajna miatt

2023. június 03. 09:24

A háború szításával vádolták a politikust.

2023. június 03. 09:24
null

A Bild arról ír, hogy kifütyülték Olaf Scholz német kancellárt egy falkenzei SPD-fesztiválon, miközben a háborgók a háború szításával vádolták a politikust. A százfős tömeg előbb kifütyülte Scholzot, majd

„háborús uszítónak”, „hazugnak” és „gengszternek” nevezték.

A brandenburgi miniszterelnököt hasonlóan fogadta a közönség, írják. Mindkét szónok Moszkvát hibáztatta, ami egyértelműen felbőszítette az embereket, írja az eset kapcsán a RIA Novosztyi.

A Bild hangsúlyozta: a tüntetők békezászlókat lengettek, páran orosz jelképeket viseltek. Hozzátették: Scholz korábban azt mondta, hogy Németország addig támogatja pénzügyileg és katonailag Ukrajnát, amíg csak szükséges.

Nyitókép: MTI/AP/Markus Schreiber

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mamarizsa
2023. június 03. 19:27
Németországban kb. 3 milkió orosz él.. Azok között biztos van néhány idióta.. Kb. olyan, mint, amikor egy angliai magyar fideszes. Kreténség.
Falióra tábornok
2023. június 03. 18:12
százfős "tömeg". TÖMEG, bazmeg. :DDDDDDDD
flesh ripper
2023. június 03. 17:17
Jólesik ilyesmit olvasni. Ugyanakkor leszögezem, hogy a németek sohasem lesznek normálisak. A szélsőségesség, a falkafanatizmus, az örökös világmegváltó küldetéstudat, a beteges pökhendiség, a korlátolt, csőlátó tudálékosság, az otromba nagyhangúság, az eszelős, mindent, mindenkinél jobban tudás (akkor is, ha egyik történelmi katasztrófát okozzák a másik után), az empátia, a belátó képesség és az önértékelés hiánya, továbbra is jellemezni fogja ezeket a humortalan népeket.
Palatin
2023. június 03. 16:39
A németek nemcsak a nácizmust és a kommunizmust (NDK) csinálták "tökéletesen", a globál-bolsevizmust is, a wokizmust is tökéletesen csinálják. Németországban szabályosan üldözik (betiltják rendezvényeit, lehallgatják öket stb.) az egyetlen ellenzéki pártot (AFD = Alternative Für Deutschland), pedig azok egyáltalán nem szélsöségesek, egszerüen csak normálisak, a német érdekeket hangsúlyozzák. Ez az egész Északi Áramlat sztori is egy tragikomédia a büszke németekröl a németek börére. Az oroszok megcsinálják nekik tökéletesen, ök nem veszik használatba, majd felrobbantják azt a barátaik, az amcsik, akiket ma feltétel nélkül mindeben követnek. És ennek folyományként éppen a terrorizmusért felelös "barátjuktól" vesznek gázt 5-szörös áron. A németek mint uralkodó nemzet is, de mint szolga nemzet is tökéletesen játszák a mindenkori rájuk kiosztott szerepet. Scholznak ezért még meggyülik a baja. Emögött a német beállítootság mögött a hagyományos porosz engedelmesség "erénye" húzódik meg, ami a mai napig is bennük van. Amit a fönök mond, az náluk szent. Ez nemcsak a felsö szinteken érvényes, hanem ott van a legkisebb cég müdödésének légkörében is. Ök a királyaikat sem szokták gyilkolászni, mint a franciák, a forradalmakat se szeretik. Ök az olasz politikai, ideológiai "rugalmas találékonysággal" sem tudnak mit kezdeni. Persze ebböl adódik az, hogy a németek "szakaszosan kiszámíthatók". Azaz, ha az új rendszerük megszilárdult, akkor lehet tudni, hogy mit akarnak. Aztán ha változik a rendszerük, akkor van egy kis zavaros átmeneti idö, aztán megint lehet tudni, hogy mit akarnak de ez az újabb szándék általában az ellentéte a korábbi rendszerük szándékainak. Scholz álmodozik, beszélni akar Putyinnal. Bruhahahaa... Nem valószínü, hogy Putyin leereszkedik hozzá. Az oroszok leírták örökre a németeket. Scholz egy korrupt, kétszínü, megbízhatatlan köpönyegforgató. Semmi értelme vele tárgyalni. Beleegyezett abba is, hogy az amerikaiak szétbarmolják a gázvezetékeket. Lenne képe ennek a sunyi hazudozónak, hogy bejelentkezzen Putyinnál? Elképesztö.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!