Ez most nem...

2023. július 24. 10:20

A spanyolországi választások nem egészen a magyar kormányfő reményei szerint alakultak.

2023. július 24. 10:20
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„A spanyolországi választások nem egészen a magyar kormányfő reményei szerint alakultak. A spanyol néppártiak még a Vox-al együtt sem alkotnának kormánytöbbséget, az eddigi szocialista kormányfő Pedro Sánchez pártja a vártnál jobban teljesített.

Ezt is ajánljuk a témában

Most kormányalakítási tárgyalások következnek Spanyolországban, meglehet, újabb választás pár hónap múlva. Még az is lehet, hogy az eddigi kormányfő marad hatalmon.

Orbán Viktor magyar kormányfő ismeri a Vox vezetőjét, de mintha a PP-vel kevésbé kereste volna a kapcsolatot, persze az is lehet, hogy Alberto Nunez Feijoo elnök nem kívánt mostanában nyilvánosan mutatkozni a magyar kormányfővel. A Fidesz vezetése erősen bízott abban, hogy egy Vox-PP spanyol kormány (vagy egy Vox által támogatott kisebbségi kormány) jobban szót fog érteni a mostani magyarországi vezetéssel, mint az eddigi szocialista kormányfő.

Hát, erre bizony még várni kell. Ha az Orbánék szcenárió bekövetkezik egyáltalán...”

Nyitókép: Thomas COEX / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2023. július 25. 12:10
Attika nagyon élvezi a dolog ilyetén alakulását.
Jack Reynor
2023. július 25. 10:30
Ezek az orbánfóbiás gecik mindenből, még egy autóbalesetből is Orbán bukását vezetik le.
machet
2023. július 24. 20:14
Ez a NAT egy f@szkalap,mindig is az volt.Folyamatosan hatalmas felismerésként jön elő köztudott dolgokkal.Egyetlen eredeti gondolatot nem hallottam még tőle.Egyáltalán ki a fütyi fizet ilyen produktumért ennek a komcsinak?
urban63
2023. július 24. 18:39
..és ki kérte a véleményed?...Egyértelmű, hogy majd őket is megzsarolja Szörnyella pont mind Melonit, de az idő majd megoldja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!