Orbán Viktor elindult a NATO-csúcsra, ők kísérik el

2023. július 11. 08:25

A miniszterelnök várhatóan kétoldalú tárgyalásokat is folytat majd Vilniusban.

2023. július 11. 08:25
null

Orbán Viktor miniszterelnök Szijjártó Péter külügyminiszter és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter kíséretében utazik a NATO csúcstalálkozójára Vilniusba, kedden reggel – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Ott-tartózkodása során Orbán Viktor várhatóan kétoldalú tárgyalásokat is folytat majd, tette hozzá a sajtófőnök.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP
 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. július 11. 14:39
Kemény csapat ..a kaszinóminiszter, meg a Lady MRD-s örökmozgó…Oroszország Hű Barátja..:(
Redcap
2023. július 11. 12:22
A Fényetekintetű Padisah sajnos elfelejtkezett leghűbb azabjáról ki a lova kantárját csókolgatta éppen mikor elvágtatott, így sajna csúnyán megütötte magát ahogy beleesett a ganéba.
Genusnextgen
2023. július 11. 12:03
A kipcsak-cigányt megint kioktatják:) Pár saller és simán megszavazza a svédek NATO tagságát is, pedig nem halottam arról, hogy vármikor is bocsánatot kértek volna a magyaroktól.
pot_ember
2023. július 11. 10:31
Az X-et kellett volna visszahozni! Sok troll most hatékonyabban rombolják az oldalt, telenyomják ocsmány hazudozó bejegyzésekkel a komment részt, a válaszok csal lebomló listában láthatók. Igy még rosszabb lett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!