„A Biden-rezsim indoklása átlátszóan hamis” – közleményben álltak ki republikánusok Magyarország mellett

2023. augusztus 02. 16:14

A jobboldali szervezet szerint nyilvánvaló, hogy azért bünteti Amerika Magyarországot, mert kiállt Isten, a haza, a család és a gyermekek megvédése mellett.

2023. augusztus 02. 16:14

A Republicans for National Renewal (Republikánusok a nemzeti megújulásért) ügyvezető igazgatója, Mark Ivanyo közleményben állt ki Magyarország mellett. Leszögezte, 

a szervezete „határozottan elítéli a korrupt Biden-kormány tegnapi, NATO-szövetségesünk, Magyarország ellen hozott intézkedéseit”.

„Az Amerikai Egyesült Államok a hivatalban lévő korrupt demokrata rezsim alatt példátlan lépést tett Magyarországgal, ideológiai ellenfelével szemben azzal, hogy korlátozta a magyarok vízummentességét. A magyar útlevéllel rendelkezők ilyen korlátozásának ironikus oka az állítólagos »biztonsági aggályok«. Ez az indok a Biden-rezsim részéről átlátszóan álságos, mivel ennek a kormánynak nem érdeke a »szigorú személyazonosság-ellenőrzés« a déli határainkat elárasztó több millió illegális bevándorló esetében. Továbbá, ez a kormányzat és szövetségesei nemcsak hogy nem támogatták a választások integritását, hanem az egész Egyesült Államokban harcoltak a »szigorú személyazonossági-ellenőrzés« ellen a szavazóhelyiségekben. Így egyértelműen a biztonsági aggályokat használják hamis előfeltételként, hogy megbüntessék Magyarországot azért, mert bátran kiállt Isten, a haza és a család mellett, és megvédte gyermekeit a radikális LMBTQ+ napirendtől. Az Egyesült Államok szövetségi kormányának sokkal jobban kellene aggódnia a déli határt elárasztó azonosítatlan illegális bevándorlók példátlanul nagy száma miatt, ami közvetlen biztonsági kockázatot jelent az amerikai emberek, különösen a munkásosztály számára. Tekintettel Magyarország földrajzi elhelyezkedésére és az ukrajnai menekülteknek nyújtott segítségére, az Egyesült Államok jól tenné, ha erősítené a Magyarországgal való kapcsolatát, nem pedig tovább rontaná azt ideológiai nézeteltérések alapján” – írták.

Ivanyo hozzátette, „a korrupt Biden-rezsim továbbra is a végtelen háború felé tereli a világot, miközben figyelmen kívül hagyja a magas biztonsági kockázatokat az Egyesült Államok területén. A Republikánusok a Nemzeti Megújulásért teljes mértékben elítéli a kormányzat ideológiai háborúját Magyarország és minden olyan szövetséges ellen, amely a globalista elit érdekei előtt kiáll a népeikért”.

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. augusztus 02. 21:26
Hát igen, a legnagyobb Európai politikus megmondta bizonyos Tusnádfürdőn, hogy két Nap van az égen és minden bizonnyal a második Nap az USA, na ez bassza a csőrüket. Az hogy akire a világ minden szegletében figyelnek, hírét jósolta ennek, ez felért egy tökön szúrással a kazár jenkiknek. Viselni kell ezt a terhet kedves rosszindulatú zsidó transzgender bevándorlás párti elvtársak ott a nagy diktatúrátokban!
pandalala
2023. augusztus 02. 18:58
nem probléma, majd járunk helyette Russiába .... " Oroszországra érvényes, egyszeri, 16 napi tartózkodásra feljogosító elektronikus beutazási vízum igényelhető keddtől az orosz külügyminisztérium külön weboldalán vagy mobiltelefonos alkalmazás segítségével. Az elektronikus vízumot 55 ország, köztük európai országok, így Magyarország állampolgárai kaphatják meg, mintegy 52 dollárnak (körülbelül 18 ezer forint) megfelelő díj ellenében. Az engedéllyel turista, üzleti, humanitárius és látogatási céllal lehet beutazni. " - https://index.hu/kulfold/2023/08/01/haboru-egyesult-allamok-usa-oroszorszag-vizum-vlagyimir-putyin-magyarorszag/ ;-))
Zolt
2023. augusztus 02. 16:57
Rátapintott a lényegre. A rasszista buzik mivel joguk van csak,úgy érzik utasíthatják a médiát. Valamint ,ha nem akarsz ellenőrizetlen migránst beengedni akkor ,kikellene adni a buziknak a kettősállampolgárok nevét. Nem véletlelen lett buzi,a természet a tökéletességre törekszik a a szaporodásra a túlélésre.Ezért lett buzi a buzi,hogy mivel gyenge idegzetű ,ne szaporodjon.De ezt az oldalát úgyse értik meg.Ahogy azt se mivel nem foglalták bele a megkülömboztetés tilalmába,hogy az általános tátsadalmi elvárásoknak megfelelő viselkedés.Most igy a pride jogszerütlen felvonulás,hisz tiltott a megklülömböztetés.Mégis gyakorolják rasszista módon a többségre tekintet nélkül.És még a politikába is benne vannak ezek után.Miközben csak egy irányba tudnak gondolkodni. Szerintem
Vata Aripeit
2023. augusztus 02. 16:53
Akárkik ezek az amerikai szervettek, qrva jó a nylatkozat. :-) Minden répaeszű itt tolong, hogy kifejtse, megindokolja, hogy miért nyer a fidesz 2026-ban is ..de nagyon. Ezek, mint a gyöngytyúk a takonyra úgy ugranak arra, ha valakik pozitívan mernek a magyarokról állítani is valamit, nem méghogy ki is állnak melletünk. Bitetlenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!