Amerika egyik legbefolyásosabb politikusa: „Határunk a mexikói kartellek előtt tárva-nyitva, de a békeszerető magyarok előtt zárva van”

2023. augusztus 08. 14:01

Kari Lake szerint Magyarország nem segíti az orosz-ukrán konfliktus eszkalálódását, ezért Joe Biden ellenük fordítja a vízummentességi programot.

2023. augusztus 08. 14:01

Kari Lake, az idei CPAC Hungary kiemelt felszólalója „aljasnak tartja a Biden-adminisztráció vízumszankcióit hazánk ellen” – hívta fel a figyelmet az Alapjogokért Központ az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében. „A béke egyik leghangosabb amerikai támogatója úgy, ahogy májusban, most is felemelte hangját Joe Biden ideológiai alapú támadásaival szemben” írták.

Ezt is ajánljuk a témában

A politikus nyilatkozata is rámutat arra, hogy a demokrata kormányzat és a Magyarország közötti vita minden észszerűséget és jogalapot nélkülöz – közölték. Az Alapjogokért Központ a Facebook-oldalán idézte Kari Lake szavait, aki úgy fogalmazott: „Magyarország nem segíti az orosz-ukrán konfliktus eszkalálódását, ezért

Joe Biden ellenük fordítja a vízummentességi programunkat”.

A politikus egyébként azt is megjegyezte, „Határunk a mexikói kartellek előtt tárva-nyitva, de a békeszerető magyarok előtt zárva van”.

(MTI/Mandiner)

Nyitókép: ZACH D ROBERTS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anomander
2023. augusztus 11. 08:58
Sunáznám amúgy, de ennyire befolyásos. A faszért kell folyton hazudni? Kari Lake Halperin is an American former television news anchor and political candidate. She was the Republican nominee in the 2022 Arizona gubernatorial election, but lost to Democrat Katie Hobbs, who took office on January 2, 2023
Namond
2023. augusztus 08. 20:04
Kari Lake nem egy volt műsorvezetőből lett politikus, aki igen kevés sikert ért el?
Turán
2023. augusztus 08. 18:01
Ha kettős állampolgár vagyok választhatok tehát szoszi bidenláden😅
Korn
2023. augusztus 08. 17:37
Jobban látja a szitut, mint az itt élő nyomorult ellenzékiek. :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!