Bojkottot hirdetett a CNN ellen az ukránok transznemű szóvivője, pár óráig tartott

2023. augusztus 11. 10:07

Nem tetszett neki, hogy az Ukrajnában harcoló külföldieket „zsoldosnak” nevezte a csatorna.

2023. augusztus 11. 10:07
null

Sarah Ashton-Cirillo csütörtök délután videót tett közzé a korábban Twitter néven ismert közösségi médiaplatformon, amelyben elítélte a CNN-t és annak diplomáciai szerkesztőjét, Nic Robertsont.

Nic Robertson, ön külföldi zsoldosoknak nevezett minket. Semmi sem áll távolabb az igazságtól, sem a jogi meghatározástól”

 – mondta az ukránok transz szóvivője.

Ashton-Cirillo azt is kifogásolta Robertsonon, hogy nem válaszolt a szóhasználatát kifogásoló e-mailekre.

„A minket nyugati zsoldosoknak nevező terminológiája alapján, amely egyértelműen veszélybe sodorta az életünket, valamint az a tény, hogy a kollégái úgy döntöttek, hogy a világ szeme láttára mutatják … az ukrán katonák rothadó holttesteit a napon, azt kell javasolnom, hogy az ukrán fegyveres erőknél senki ne működjön együtt semmilyen minőségben a CNN-nel, amíg nem kapunk bocsánatkérést közvetlenül Öntől, Nic, valamint a CNN itteni produkciós csapatától” – mondta a transz szóvivő.

A bojkott végül öt óra elteltével véget ért, Ashton-Cirillo elmondása szerint átírták az ominózus cikket.

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. október 05. 05:06
A woke nyelvezetben hogy kell szólítani a zsoldosokat????
alenka
2023. augusztus 13. 18:54
Az én szubjektív terminológiám alapján ez a korcs buzi valami csak ugra- bugral,olyan szinten primitív,hogy szinte dühítő....és emellett undorító is ...és ocsmány....de nagyon nevetséges....ukrán fiúk ...na,rendezzétek mar le alaposan....
akiaki
2023. augusztus 13. 10:32
puszika!
Martell 2
2023. augusztus 12. 00:43
Ne sivalkodj buzi, szopd le inkább a zongoristát, ahogy szoktad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!