Brit lap: Európának fel kell készülnie az ukrán segítégnyújtás növelésére, mert Amerika el van foglalva Trump ügyével

2023. augusztus 04. 10:27

A szerző szerint, ha Trump kerülne hatalomra nem lennének elegendőek a NATO jelenlegi erőfeszítései.

2023. augusztus 04. 10:27

A The Times friss cikkében arról ír, hogy Európának fel kell készülnie az Ukrajnának nyújtott segítség növelésére, mivel az USA jelenleg el van foglalva a Trump-üggyel, és kevesebb figyelmet fordít az orosz agresszióval szembeni védekezésre. A cikk szerzője szerint, ha az USA-ban a „legrosszabb forgatókönyv” következik be, vagyis a „befelé fordulás hívei” nyerik meg a választást, nem lesz elég a NATO-tagországok jelenlegi erőfeszítése a háborúban.

Úgy véli, Trump hatalomra kerülése nem tenne jót Európának. A korábbi elnök azt ígérte, ha hatalomra kerül, egy nap alatt véget vet a háborúnak. A The Times szerzője szerint ha belevág ebbe a tervébe, feltehetően nem olyan feltételek mellett, amelyek kedvezők lennének a „bátor ukránoknak”.

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. augusztus 05. 18:13
"Trump hatalomra kerülése nem tenne jót Európának" A kurva brit anyátokat próbáljátok inkább hülyére venni ! ! !
blondibarbi
2023. augusztus 05. 18:02
Európának az amerikai igát kéne levetnie, hogy ne az USA gyarmata legyen és ne az amerikai "befektetők" érdekeit kelljen képviselnie és védenie !
cinkegolyó
2023. augusztus 05. 17:35
Úgy véli, Trump hatalomra kerülése nem tenne jót Európának. Tehát azt akarják, hogy minél tovább tartson a háború, Európa fizesse és menjen tönkre. Egy nagy faust nektek!
Reszelő Aladár
2023. augusztus 05. 07:04
Tehát Trump veszélyezteti a 100% szuverén és független Ukrajna háborús céljait, mivel a célja a konfliktus beszüntetése. Bident még idén Nobel békedíjjra kell felterjeszteni, mert senki sem tett annyit a fegyverszállításaival a békéért mint ő. Igazából választást sem kellene tartani, mert simán kiérdemelte a pozícióját. Ha kell újra és újra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!