Füst borítja a Krími hidat, támadás érte a Kercsi-szorost (VIDEÓ)

2023. augusztus 12. 14:18

A hatóságok szerint azonban a híd nem sérült meg.

2023. augusztus 12. 14:18

Az Index szerint két rakétát hatástalanítottak a légvédelmi erők a Kercsi-szorosban. A krími hatóságok jelentése szerint azonban a Krími híd nem sérült meg. A közösségi médiában megjelent felvételeken a híd közelében füst látható, a hatóságok szerint ezt egy speciális füstszűrő okozza.

A videót ide kattintva tekinthetik meg!

Nyitókép: Telegram

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backstablive
2023. augusztus 12. 19:42
A hid nem serult meg bazzmeg a kepen fele le van szakadva az a kurva ork anyukaja kinek akarja ezt be hazudni tan a kinai tv macinak? Vagy a koreai hiradoba?
olajfa1
2023. augusztus 12. 15:50
Ne nagyon siránkozzanak az ukik ha ennek -is- lesz következménye...
Illieral
2023. augusztus 12. 15:15
Ilyen egy elbaszott háborút a viá'gon nincs, oroszok is mindent félgözzel csinálnak, de az Ukik is lassan 1 éve fel akarják robbantani a hidat... De olyan, mintha mégsem akarnák. Ok, mondjuk a hidet tényleg nem olyan egyszerű de akkor is...
alkaloidablog
2023. augusztus 12. 15:05
Az azért ciki, hogy a Mandi szerkesztőségében másfél évháború után is sikerül eltéveszteni a Kercsi hidat. A fotón ugyanis a Csongári átkelő látható, amelyet nemrég ért találat. A Kercsi híd az az a nagyon hosszú, amit sokáig Krími hídnak hívtak itt :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!