Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke: jó döntés volt Budapestet választani

2023. augusztus 02. 09:02

A fél világ a magyar fővárosra figyel, miközben a baloldali erők szélsőjobbozzák Orbán Viktort az eseménnyel kapcsolatban is.

2023. augusztus 02. 09:02

Az AFP arról ír, hogy kiállt Budapest mellett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke megvédte az idei atlétikai világbajnokságot megrendező Budapestet, miközben a magyar kormány számos kritikát kap, amiért 

„Orbán Viktor szélsőjobboldali miniszterelnök szembeszállt az Európai Unió «LMBTQ offenzívájával»”. 

Tegyük hozzá, az AFP idézőjel nélkül szélsőjobbozza az elsöprő többséggel megválasztott magyar miniszterelnököt, amit egy sor nyugati lap vett át kritikátlanul.

Mint a sportvezető elmondta, a sport képes arra, hogy politikailag és más tekintetben is jobb helyzetbe hozza a társadalmat, és más országok is felhasználják a sportot céljaik elérésére. A világbajnoksággal kapcsolatban Coe kifejtette, hogy az idei szezonban eddig felállított világrekordok száma azt sugallja, hogy a budapesti eseményen kiemelkedő teljesítmények várhatóak.

Nyitókép: Magyarország Kormánya Facebook-oldala
 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. augusztus 08. 14:01
Az értelmes, normális emberek leköpik a ballibernyák mocskolódókat. Csak a gyávák tolják a szekerüket.
Saksafar
2023. augusztus 02. 17:34
A baloldali erők szerint volt már valaha bármi, amit Orbán jól csinált, amit az ország érdekében tett? Na ugye.
Lajoss
2023. augusztus 02. 16:24
Tengernyi közpénz..a cirkusz fontos a rezsimnek..
templar62
2023. augusztus 02. 11:00
Mens sana , in corpore sano .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!