Vallásháború zajlik Magyarországgal és Lengyelországgal szemben

2023. augusztus 01. 18:44

Az amerikai birodalom urai a posztkeresztény időszak ürességét egy másik vallással, a woke ideológiával próbálják kitölteni.

2023. augusztus 01. 18:44
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Az amerikai birodalom urai a posztkeresztény időszak ürességét, a metafizikai űrt, amit sem az egyén, sem a társadalom nem tud hosszútávon elviselni, egy másik vallással a woke ideológiával próbálják kitölteni; ellenfeleit pedig hitetlennek kiáltják ki és dzsihádot folytatnak ellenük; egy negyedik generációs hibrid háborút, amelyben a pénzügyi, gazdasági blokád éppen olyan fontos szerepet játszik, mint a kulturális, oktatási terek megszállása, a nyelv kisajátítása, a másik fél diabolizálása, olyan jelzőkkel való felruházása, mint hibridrezsim vagy választási autokrácia stb.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 02. 13:56
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/H%C3%A1zass%C3%A1g
Mandiner444hu
2023. augusztus 02. 11:45
Utolsó Idő. Jön vissza Úr Jézus Krisztus. Készüljetek!
Lajoss
2023. augusztus 02. 05:37
Biczitomi,akkora farok vagy,hogy méltatlan téged kommentelni.
FeketeFehér
2023. augusztus 02. 04:49
Szegény Kötter Bubu teljesen meghülyült. :)))) Ennek a firkálmányának emmi értelme. Egymásra dobált szavak, gondolatok nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!