A mellberúgott Kalinák feljelentette Matovicot

2023. szeptember 13. 21:39

A bő két héttel az előrehozott parlamenti választások előtt történt konfliktust több politikai párt vezetése is élesen elítélte.

2023. szeptember 13. 21:39
null

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Szlovákia volt miniszterelnöke mellbe rúgta a korábbi belügyminisztert. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az incidens a legerősebb szlovák ellenzéki párt, a Robert Fico vezette Irány - Szociáldemokrácia sajtótájékoztatóján történt. A pozsonyi kormányhivatal előtt megtartott rendezvényre Igor Matovic – aki a 2020-as választásokon győztes Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OLaNO) párt elnökeként lett kormányfő – 

autóval érkezett, a járdára parkolt, majd saját nézeteit hangoztatva megzavarta a sajtótájékoztatót. 

A volt kormányfő ezt követően került vitába Robert Kalinákkal, akivel a pozsonyi sajtó beszámolói szerint ütésváltásba is keveredtek. A konfliktust – amelybe később beszállt az Irány egyik képviselőjelöltje is – végül a helyszínre érkező városi rendőröknek kellett megoldaniuk.

A bő két héttel az előrehozott parlamenti választások előtt történt konfliktust több politikai párt vezetése is élesen elítélte. Robert Kalinák később bejelentette: 

az incidenssel kapcsolatban feljelentést tett a rendőrségen. 

Igor Matovic az esettel kapcsolatban a szlovák hírügynökségnek azt mondta, hogy ő nem kíván feljelentést tenni az ügyben.

(MTI)

Nyitókép: TOMAS BENEDIKOVIC / AFP

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. szeptember 14. 09:07
Láttam videót, ahol benyúlkál az autóba és ott piszkálja, inzultálja a pasit. A fejét kellett volna szétrugni!..
Osztap_Bender
2023. szeptember 14. 07:54
A mellberúgott Kalinák feljelentette Matovicot Az ottani magyaroknak a beledet kellene kitaposni Malina Hedvigért.
Hekimeki
2023. szeptember 14. 07:38
Ahhhha........ akkor biztos szarul láttam, hogy ez a köcsög bújt be erőszakkal a másik kocsijába és verte szájba ököllel az ott bent lévőt!!! Erre mennyi is a böri fasszopó!!!!!!!
august
2023. szeptember 14. 06:44
:) Azt értem, hogy a mellberugás a hírek központi eleme, de kedves páciens mit keresett a kedves elkövető autójában? Ja hogy ki akarta venni a kezéből a mikrofont erőszakkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!