Aggódik Verhofstadt a demokráciáért, tippelhet, ki miatt

2023. szeptember 07. 22:02

Szerinte Európának meg kell erősödnie, hogy ne függhessen elszámoltathatatlan milliárdosoktól.

2023. szeptember 07. 22:02
null

Az európai parlamenti képviselő most éppen Elon Musktól félti a demokráciát.

Szerinte, bár az üzletember nem egy kifejezett James Bond-rosszfiú, mégis „túl nagy hatalma van a demokráciánk felett ahhoz, hogy bízzunk benne”.

Hozzátette, Európának meg kell erősítenie szuverenitását, hogy „ne függjön elszámoltathatatlan és megbízhatatlan milliárdosoktól”.

A bejegyzéshez magyarázatul a CNN legfrissebb cikkét csatolta, amelyben arról van szó, hogy Musk szándékosan állíttatta le a Starlink működését, hogy meghiúsítson egy ukrán dróntámadást. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency/ Via AFP

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 12. 13:03
Verhofstadt in the buffet of the EU Parliament with Ursula: - We have to starve the Hungarians out, because they are evil. - Yes, but why are Hungarians actually evil? - Because we want to starve them out.
Palatin
2023. szeptember 12. 13:02
Gyurcsány és Dobrev esténként egymás nyakába borulva, az üres pálinkás üvegek között, ezt dudorásszák: Mi nyugatos Magyarországot akarunk, Brüsszelben minden tököt megvakarunk, Riszáljuk Verhofstadtnak buján farunk, Ha így folytatjuk lesz egy szép nyarunk. Magyarok érdekeire nagy ívban szarunk, Tudjuk, voksaikban soha nem bízhatunk, Brüsszelben ezért sündörgünk, kavarunk, Ott lesz majd Daniel, kire rácuppanunk.
Gonella
2023. szeptember 08. 18:28
vajon ez a fasz miért retteg a fogorvosoktól?
Reszelő Aladár
2023. szeptember 08. 17:58
Gondolom Sorost sem elszámoltatni sem ellenőrizni nem kell, mert ő egy idős bácsi és filantróp. Az idős bácsi kártyát a 105 éves náci háborús bűnös fegyőrök is kijátszhatják?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!