Csak idén már 261 lövöldözés történt Svédországban

2023. szeptember 25. 18:13

Ahelyett, hogy a svéd baloldali politikusok másokat kritizálnak, kezdjenek el a saját népükért dolgozni.

2023. szeptember 25. 18:13
null
Déri Stefi
Déri Stefi
Facebook

„Csak idén már 261 lövöldözés történt Svédországban. A gyilkosságok, a robbantások, a keresztényüldözés és az antiszemitizmus a mindennapok részévé váltak. Svédország lassan, de biztosan teljesen bevándorlóországgá válik. Itt tart a svéd demokrácia.

Közben oktatófilmet vetítenek az állami iskolákban, amelyben Magyarországot támadják. Pedig látjuk, volna mit tenniük a svédeknek saját országukban is.

Ahelyett, hogy a svéd baloldali politikusok másokat kritizálnak, kezdjenek el a saját népükért dolgozni. És nem mellékesen mutathatnának több tiszteletet más országok iránt. Mindenki jobban járna.”

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzaboGeza
2023. szeptember 26. 21:19
261, még nem zavarja a Svédeket!!! Úgy látszik Ők, a még nagyobb számokat szeretik!!!:) Majd Allah rendet rak náluk!:)))
tizennyolcfok
2023. szeptember 26. 10:27
déri ribi annyi álhírt és kamut osztogat meg manapság, hogy simán lehet, hogy 261 helyett 1 lövöldözés volt svédországban.
connorj
2023. szeptember 25. 20:09
EZT ÜZENEM A SVÉD MINISZTERELNÖKNEK: https://www.kieselbach.hu/alkotas/orban-superman-viktor-visszahozza-az-angol-kislanynak-a-szivlufijat-banksy-mutermeben
Gullwing
2023. szeptember 25. 20:00
Demokráciában már csak igy járja...😂 Bezzeg nálunk akkora az antidemokrácia még gyilkolni sem akarják egymást az emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!