Ha ilyenek a barátok, milyenek az ellenségek?

2023. szeptember 15. 19:42

Svédországnak mindjárt hadat üzenünk Gulyás Marci panaszkodása miatt a demokráciadeficitről.

2023. szeptember 15. 19:42
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Olvasom, hogy az új török történelmi térkép teljesen eltüntette a Magyar Királyságot a 17-ik századból. Erdély nincs, de a területe Moldvához és Havasalföldhöz tartozik, de a Felvidéket azért elnevezték Erdélynek.

Másik illiberális barátunk gesztusa az 56-os ruszki törikönyv után.

Ha ilyenek a barátok (mert a történelmi emlékezet ugyebár a jobboldal esszenciája), milyenek az ellenségek?

Svédországnak mindjárt hadat üzenünk Gulyás Marci panaszkodása miatt a demokráciadeficitről, de legalább nincs historizálás. De mi lehet Amerikában, a sátán országában?

Hoppá, ott a Kossuth mellszobor a Capitoliumban! Ez durvább, mint a török térkép meg 56 fasisztázása, valljuk be.”

Nyitókép: AFP/Kenzo Tribouillard

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. szeptember 16. 11:27
Marci, hangoskodás helyett tanulmányozd a históriát. Volt egy török birodalom, vannak mai kifestőkönyvek. Voltak vikingek, ma létezik egy vérlibero Svédország. Vannak hozzáértők és van egy Gulyás Márton, egy Farkas A. Márton, stb. nevű exhibicionisták.
B_kanya
2023. szeptember 16. 10:07
"wombatmenhely 2023. szeptember 16. 09:06 Vegyük észre, hogy az ostoba, bár már 4 éves "segédanyag" hirtelen megtalálása remek ürügy " Nyugodj meg, lesznek 10 éves ügyek is. A bosszú hidegen tálalva a legfinomabb. Ja, svédisztán milyen szánalmas kifogást mutogat, hogy nem volt nálunk népszavazás a NATO-tagságról?
pitipalmo-2
2023. szeptember 16. 09:46
Farkas nagyot váltott, rég olvasható volt, lehet a buddhizmus begörcsölte, más síkokokon képzeleg.
wombatmenhely
2023. szeptember 16. 09:06
Vegyük észre, hogy az ostoba, bár már 4 éves "segédanyag" hirtelen megtalálása remek ürügy a kormánytöbbség részére a svéd NATO-csatlakozás megakadályozása érdekében. Több forgatókönyv is elképzelhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!