„Csináljunk Gázát Neuköllnből” – üvöltik a tüntetők Berlinben (videó)

2023. október 19. 19:06

Gyújtogatnak, üvegekkel, petárdákkal dobálják a rendőröket a tüntetők Berlinben.

2023. október 19. 19:06

Németországban a tiltás ellenére továbbra is demonstrációkat tartanak a Hamász-párti tüntetők. Berlinben több helyen is szerveztek illegális megmozdulásokat. Szerdán a Külügyminisztérium épülete előtt a baloldali tüntetők azt kiabálták, „meg kell szabadítani Palesztinát a németek bűnétől”. Míg az itt tüntetők többsége németül vagy angolul beszélő külföldi volt, nem sokkal messzebb, a Neukölln nevű migránsnegyedben a migránsok vonultak utcára. – 

Több felvételen is jól látható, ahogy az agresszív tüntetők petárdákkal üvegekkel dobálják a rendőröket, miközben ezt kiabálják: 

Csináljunk Gázát Neuköllnből”.

A tüntetők csütörtökön is folytatták a zavargásokat, barikádokat gyújtottak fel, kisebb csoportokba verődve demonstráltak. A német Welt riportere szerint nagyon zavaros a helyzet, a baloldali és az iszlamista szélsőséges csoportok egymás mellett vonulnak. 

A neuköllni tüntetésről készült videó itt tekinthető meg:

Nyitókép: YouTube/képernyőkép

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stingary76
2023. október 20. 20:50
Hazugság, orosz propaganda videók ezek is. Putyin dublőre parancsára készültek a kamu videók.
KBA98
2023. október 20. 16:43
Menjetek Merkel anyátokhoz és Ursulához!
papalimapapa
2023. október 20. 13:50
De még mindig a zOrbán a Patás... Merkel kussol és szabadlábon. Pedig Nürnbergben kellene ülnie a vádlottak padján. Junckerrel és a jelenlegi EU vezetéssel egyetemben. Elárulták, eladták Európát. Elárultak, eladtak minket is, csak a Patás nem adta át az árut. Nem is fogja, amíg a magyar diktál ebben az országban. Éppen ideje élesíteni a Btk. hazaárulásra vonatkozó rendelkezéseit és a Brüsszelből dróton rángatott bolsevik "ellenzéket" sittre vágni! Az idézőjel azért indokolt, mert ez nem ellenzék. Ez a csürhe ellenség! A magyarok ellenségei. Le kell velük számolni. '56 erre kötelez minket. De ezek még mindig itt vannak! Miért is?
ipolypart2
2023. október 20. 07:55
Akkor iszlám lesz az országban, na és. Mondta a nagyeszű Paprika Kinga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!