Felbukkant Dániel Péter, rögtön be is jelentette: kártérítési pert indít az Orbán-kormány ellen

2023. október 31. 14:11

Ehhez követőitől kunyerál pénzt az izraeli ügyvéd.

2023. október 31. 14:11
null

Közösségi oldalán írt új bejegyzést Dániel Péter, rögtön be is jelentette: kártérítési pert indít izraeli állampolgárként az Orbán-kormány ellen. Az okokról így írt:

Ennek indokai: az ellenem hozott jogsértő ítéletek, a törvénysértő elfogatóparancs, az évekig tartó gyűlölet- és hecckampány a kormánypárti médiában, valamint az ellenem irányuló súlyos fenyegetések és konkrét, antiszemita támadások, lincselési kísérletek”

– írja, és rögtön a következő mondatában már be is jelenti, hogy meg fogja nyerni a pert. 

Azt is hozzáteszi azonban, hogy „én pro bono, azaz ingyenesen viszem végig a jogi eljárásokat, de ezeket a költségeket nem tudom egyedül kifizetni”, ezért követőitől azt kéri, küldjenek neki pénzt, ha szívesen „részese lennél az orbáni diktatúra legyőzésének sikerében”. Nagylelkűen arra is megkéri követőit Dániel Péter, hogy 

lehetőleg amerikai dollárban, vagy izraeli sékelben küldjenek neki minél több támogatást,

 amelyet – ígéri – az eljárás végén mindenkinek visszafizet.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Dániel Péter Facebook-oldala

 

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. január 13. 18:21 Szerkesztve
Kártérítés? Az akkor járna ha rosszabb helyre kerültél volna, de te dicsekedtél hogy milyen jól jártál hogy kimentél Izraelbe. Szerintem jár neki a kártérítés, a kár 1 doboz 0,7 kg piros Hemoright olajfesték ár 4000 Ft, és kettődarab büdös tojás ár 220 Ft mai áron amit rántotta ként evett meg a kisasztalra kitett Nemzeti Együttműködés Rendszerére tálalva. Ezenkívül jár neki még kártérítés Gyurcsány Ferenctől akinek a stábja fejbe baszta kamerával. Pestiesen szólva a fasznak kellett magadat feszegetni hírnevet akartál szerezni, meglett.
akiaki
2023. november 14. 21:15
zsidóbácsi! két dossziéban nincs semmi, vagy a disznósajtos szendvics?
newyork-2
2023. november 01. 17:59 Szerkesztve
Ez egy zavarodott, hőbörgő elmebeteg. Nem tudom, iszik-e, mert legfeljebb ez lehetne mentség időnként a viselkedésére. Szánalmas, hogy egy csupasz asztalra, kirakott pár kamu mappát, amikből a jobb alsó konkrétan tök üres. Mindenki tudja, hogy nem dolgozik már ügyvédként, de ha ezt tenné, akkor sem lenne sok sikere, mert gyomorból érvel, nem pedig fejből. De.legyen vigasz számunkra az, hogy szaporodni nem tudott, a tökösség csak a hőbörgés szintjén jellemzi, gyereke nem született. Sajnálom a nejét, de nyilván nem lehet normális ő sem, ha ilyen zavarodott barom mellett tette le a voksát. Amúgy Izraelben akadozhat az internet, mert előszeretettel nevezett parasztnak mindenit aki kritizálni merte Ez is mutatja a bátorságát. Most fegyvert kéne ragadnia, de ő csak a klaviatúráig jut Már megint. Gyáva senkiházi nímand.
pesszimista
2023. november 01. 17:32
Az ÚNIÓ bürokratái jól fizető állásukat féltik Ezért országuk nyugalma, érdekében, mert szinte mindegyikben jelentős agresszív muzulmán .kisebbség él a palesztínok mellé állnak. De ezt csak látszólag teszik. A legjobban az USA-beli gazdáiktól félnek, emiatt pártatlan és igazságos döntés az ÚNIÓ-s intézményektől nem várható Ha Dániel hazai lehetőségeit kimerítette és hozzájuk fordul , jó esélyei vannak, bármilyen képtelenségnek is tűnik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!