Magyar exkatona zaklatja Sharon Stone-t Londonban

2023. október 21. 19:20

Az Emmy- és Golden Globe-Díjas színésznő szerint őt és családját is rettegésben tartja a zaklató.

2023. október 21. 19:20
null

Az elmúlt két évben Sharon Stone élete pokollá vált, amióta a színésznő szerint egy Londonban élő magyar exkatona, Boros Sándor zaklatja és fenyegeti őt. Az Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznőt állítólag napról napra zaklatja és próbál a közelébe férkőzni a férfi, aki szerint a múltban viszonyt folytattak – írta meg a Daily Mail.

Boros Sándor állítása szerint évtizedekkel ezelőtt viszonya volt Sharon Stone-nal, melyből egy közös fiú, Jason született. Azonban Boros ezt semmilyen bizonyítékkal nem tudja alátámasztani. Ennek ellenére kitartóan próbálja felkutatni a színésznőt és családját, a leveleivel és látogatásaival rettegésben tartva őket.

Az utolsó Boros által írt üzenetet október 15-én kapta meg Stone, melyben a férfi részletesen leírta, hogyan próbálta felkutatni lakcímüket, még a színésznő családtagjaihoz is fordult. A lap szerint a színésznő magánnyomozója a férfi után eredt, és egy londoni repülőtéren is észrevette őt, amikor egy Magyarországra tartó járatra igyekezett felszállni. A magánnyomozó szerint 

a katonai múlttal rendelkező Boros könyörtelen és kitartó.

Sharon Stone elmondása szerint rettegésben él, mióta Boros Sándor elkezdte őket üldözni. A színésznő magánnyomozója mindent megtesz, hogy megvédje ügyfelét. A Boros Sándorral kapcsolatos ügyben a hatóságok is nyomozást indítottak.

***

Nyitókép: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kerezs
2023. december 18. 16:10
DNS?
lbs0420
2023. október 22. 22:46
Hát Kő Sári (Sharon Stone) eddigi életvitelét ismerve - semmi nem lehetetlen! Egy flekknyi cikknek -megfelel...
SyncBaer
2023. október 22. 12:55
Mulatságos olvasni a negatív kritikákat és a gusztustalan képzelgéseket olyanoktól, akiket a viágsztár S. S. takarítónője (is) "leköpésre sem alkalmas"-nak tartana. Szerénység urak, szerénység!
Zolotarjov
2023. október 22. 08:30
Stein Sára..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!