Megszólalt Puskás Peti az izraeli háborúról

2023. október 12. 17:33

Feleségével gyertyát is gyújtottak.

2023. október 12. 17:33
PUSK¡S Peti; PUSK¡S-DALLOS PÈter

Puskás-Dallos Péter énekes Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait a nagyközönséggel az izraeli-palesztin háború kapcsán. Bejegyzését azzal kezdte, hogy napok óta nem megy ki a fejéből az izraeli mészárlás képe. 

„Felfoghatatlan kegyetlenség, elképzelhetetlen fájdalom, megmagyarázhatatlan bűn” 

– fogalmazott az énekes. Csütörtökön gyertyát is gyújtott feleségével az „áldozatok emlékére, a túszok túléléséért és minden ártatlan ember életben maradásáért”.

„Egy újabb hely a földön , ahol a terror, a vallási fanatizmus, a politikai hatalomvágy sírhellyé változtatta emberek otthonát” 

– folytatta bejegyzését..

Majd a poszt végén Steiner Kristóf sorait idézte: ,,Elborzadva gondolok minden ártatlan ember halálára, és kétségbeesetten aggódom a térségért, az ott élőkért, és családtagjaikért. Szeretettel kérek mindekit: ne zsidózzunk, ne arabozzunk. Kétféle ember van – de nem »izraeliek«, és »palesztinok« – hanem akik széthúzásban, megtorlásban hisznek, és azok, akik az összefogás és gondoskodás erejében!”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy-2
2023. október 13. 08:34
Muszty-Dobay nélkül azt sem tudnák, hogy a világon vagy Petike. Egy ripacs vagy, azok közül is a legrosszabb. Hidd el nem te és a Bogikád szarjátok a spanyol viaszt.
HunCsz
2023. október 13. 07:38
Ez után a nagyszerű ember után van egy nagy űr bennem, vajon Kelemen Annácska mit gondol erről Mert azért igy lenne teljes a paletta
HunCsz
2023. október 13. 07:32
A Mandiner miért érzi fontosnak, hogy mindig valami liberális senkit előkaparjon, mint ez a kis ripacsot most? Ez a peti (ha ez egyátalán az igazi neve) mert a tisza virág karriernek jót tehet, hogy most eljátsza a szuper érzékeny liberálist, de tennék vele egy probát. Gondolkodás nélkül sorolja fel Izrael szomstzédait és azonnal egy térképen bökjön rá, hogy pontosan hol van. Átmenne vajan ezen a teszten?
pandalala
2023. október 12. 23:29
:-D és, Pöti Pöti Pál mit mondott?? .... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!