Egy doboz palesztin zászló színeire festett egeret engedtek el egy McDonald's-ban (VIDEÓ)

2023. november 01. 17:04

„B*ssza meg Izrael!” – üvöltözte akciója közben az elkövető.

2023. november 01. 17:04

Egy Gáza-párti aktivista több tucat palesztin zászló színeire festett élő egeret dobott egy birminghami McDonald's-ba, ami után a vásárlók sikoltozni kezdtek – számolt be a Daily Mail. A lap által bemutatott videón a férfi az akcióját követően elsétál és azt kiabálja, hogy „b*ssza meg Izrael!”. A közösségi médiában megosztott megdöbbentő felvételeken látszik, ahogy a férfi a rágcsálókat a vendégekkel zsúfolt gyorsétterem padlójára dobálja.

A videót alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: X

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. november 02. 00:13
Tahó gyökér!
George P.
2023. november 01. 20:51
Tehát jól értem? A briliáns habzószájú aktivista 3 láda élősködőt (rágcsálót) palesztinát jelképező színekre festett és szétengedte egy olyan helyen ahol kurvára semmi keresnivalójuk, hogy ezeket a "palesztin" rágcsálókat a helyi (dolgozó) érők kergessék ki a területről és lapáttal csapják agyon őket? Biztos hogy egy az aktivista a palesztinok oldalán áll? Vagy mire számít, hogy majd az egerek győznek a helyiekkel szemben?
petya-806
2023. november 01. 19:46
Az is hülye, aki ilyen Mekis szemetet eszik.
hegyaljai-2
2023. november 01. 19:07
Fel kell jelenteni állatkínzás és szándékos közegészségügyi veszélyeztetés miatt. A per végéig fizesse ki a takarítást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!