Elon Musk kíméletlen véleményt fogalmazott meg Soros Györgyről

2023. november 02. 08:38

Elon Musk szerint az emberiséget gyűlölő Soros György rájött, hogy a pénzével nem a törvényeket kell megváltoztatnia, mert a végrehajtásuk befolyásolásával még nagyobb eredményeket érhet el.

2023. november 02. 08:38

„Soros György gyűlöli az emberiséget" – jelentette ki Elon Musk Joe Rogan podcastjában. A dollármilliárdos üzletember azzal indokolta a véleményét, hogy – az ugyancsak dúsgazdag – Soros György tetteivel lebontja a civilizáció szövetét. Példaként említette, hogy olyan ügyészeket juttat hivatalba, akik nem hajlandóak büntetőeljárást indítani bizonyos bűncselekményekkel szemben, és ez több amerikai nagyvárosban a bűnözős erősödéséhez vezetett.

Ezt is ajánljuk a témában

Musk úgy véli, Soros negatív befolyása az egész világra kiterjedt, amit tovább erősít azzal, hogy anyagilag a helyi és nem az országos szintű választásokon induló liberális jelöleteket támogatja, így gyorsan szerez hatalmat viszonylag kis befektetés árán.

Soros György rájött, hogy nem a törvényeket kell megváltoztatni, hanem azt, hogy miként hajtják végre őket

– mutatott rá Musk, aki korábban a magyar családpolitikát dicsérte az X-en, korábbi nevén Twitteren.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Eric Piermont

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. december 11. 13:45
Majd kap a pofájára a deep state zsidók (elsöprő erejű) "mainstream " médiájában.. :)
Palatin
2023. november 11. 15:22
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
catalina11
2023. november 03. 17:48
Namond 2023. november 03. 03:45 Azért a rengeteg zsidó kommunista agitátoron és emberellenes vadállaton, kívül nem csak Hitler bőrében, de a környezetében és a náci pártban is előfordultak zsidók. Eva Braun, Krupp, Röhm, Alfréd Rosenberg, Paul Joseph Goebbels, Göring-Epenstein, Apollo Liga?" nocsak Namond, miből gondolja, hogy ezek zsidók voltak?
Namond
2023. november 03. 03:45
Azért a rengeteg zsidó kommunista agitátoron és emberellenes vadállaton, kívül nem csak Hitler bőrében, de a környezetében és a náci pártban is előfordultak zsidók. Eva Braun, Krupp, Röhm, Alfréd Rosenberg, Paul Joseph Goebbels, Göring-Epenstein, Apollo Liga?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!