Így harcolnak az izraeli katonák Gáza romjai között (VIDEÓ)

2023. november 02. 16:13

Ez nem egy háborús videójáték, ez a valóság!

2023. november 02. 16:13

Mint ismert, az izraeli hadsereg egységei már Gáza kapuinál vannak. Nemrég az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szóvivője, Daniel Hagari azt nyilatkozta, hogy a hadsereg áttörte a Hamász frontvonaláta.

Az IDF által közölt videón a Golani Brigád néven ismert különleges egység látható, ahogy összecsapnak a Hamász terroristáival a romos Gáza utcáin.

A felvételt alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dave
2023. november 02. 17:36
Csak nyírjátok ki egymást szépen, megfontoltan az utolsó szálig. Minket meg hagyjatok békén és ne is gyertek ide!
Tommaso
2023. november 02. 17:35
Az arabok nem akarnak saját államot, Már 1947-ben visszautasitották az ENSZ a SZU, és az USA erre vonatkozó ajánlatát. Mert ők maguknak akarják egész Palesztinát. Békét sem akarnak, bár egykori vezérük, Jasszer Arafat egyszer azt mondta: " ÖLNI TUDNÉK a BÉKÉÉRT"
Tommaso
2023. november 02. 17:07
(a történelemből is bukott jagdpancernek mondom ) 1967-ben négy arab ország - óriási létszámfölényben lévő hadsere támadta (volna ) meg Izrael, amelyik fényes győzelmet arartott. A Hatnapos háború sikere olyan egyedi, hogy a villámháborúkkal próbálkozó Hitler, Putyin és mások sápadnak az irigységtől.
Tommaso
2023. november 02. 17:03
Az egyoldalúan Izraelt hibázatatók, mintha soha nem olvastak v hallgattak volna hireket. 1000-szer is bemondták már, hogy a HAMASZ szándékosan iskolák, kórházak, és más civil létesitmények mögé / alá telepiti a rakéta-kilövő állásait. Az izraeli "okosfegyverek" oda lőnek, ahonnan az arab rakétát "kapták". A civil áldozatokért ezért 100%-ban az arabok vezetése a felelős.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!