„Valószínűleg biztonságosabb, mint a Harvardon játszani” – így üdvözölte az izraeli válogatott magyarországi játékát a terrorizmusszakértő

2023. november 01. 15:36

Max Abrahms határozott véleményt fogalmazott meg a zsidóság helyzetéről Nyugaton.

2023. november 01. 15:36

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: „A liberálisok bölcsen tennék, ha mostantól kezdve örökre hallgatnának” – írta szerdai X-bjegyzésében Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, annak apropóján, hogy bejelentette:

A zsidóságot világszerte érintő biztonsági kihívásokra való tekintettel az izraeli labdarúgó-válogatott a soron következő mérkőzéseit Felcsúton, Magyarországon játsza majd, az Orbán Viktor által alapított labdarúgó-akadémia stadionjában.”

Erről itt írtunk bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy terrorizmus-szakértő is reagált Orbán Balázs bejegyzésére

Valószínűleg biztonságosabb, mint a Harvardon játszani”

– retweetelte Max Abrahms terrorizmus-szakértő, a Northeastern University politológia professzora Orbán Balázs bejegyzését.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Mutatjuk Max Abrahms fentebb említett X-bejegzését:

***

Max Abrahms a Northeastern University politológia professzora, a nemzetközi biztonság szakértője, elsősorban a terrorizmus, a terrorizmus elleni küzdelem és az amerikai külpolitika területén. Kutatásokat publikált a nem állami erőszak politikai hatékonyságáról is – olvasható a szerző kapcsán Mathias Corvinus Collegium (MCC) honlapján.

***

Nyitóképen: Palesztin fiatalok izraeli zászlót égetnek Angliában, 2023. októberében. Fotó: Képkocka/Instagram-videó

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. november 02. 00:13
Méé kee ennyit foglalkozni a zsidókkal???
bunko-jobbos
2023. november 01. 20:51
Apósom mesélte, hogy anno Romániában szólt neki a tanácselnök, hogy jön egy román mérnök a városba tervezni. Gondolom valamilyen új gyárat, ahová majd jó sok románt fognak telepíteni. Azt mondta a (kommunista párttag, de nyilván magyar) tanácselnök: -Imre, találj neki egy szállást, DE TÚL JÓL NE ÉREZZE MAGÁT! :-)))))))))))))))))))) Sajnos nem volt meleg víz a szobában. Két hét múlva összepakolt, nem látták többet. :-) Nem is tudom, hogy ez most hogy jutott eszembe. :-)))
arkadash
2023. november 01. 20:30
DrMiniszterElnökÚr eddigi legnagyobb húzása…!!!!
bodrigyuri
2023. november 01. 17:45
A malacnak ez a mennyország. Focika, felcsút, zsidók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!