Washington Examiner: Soros is pénzeli a szélsőbaloldali, Izrael-ellenes szervezeteket

2023. november 17. 09:02

Az amerikai lap szerint a Jewish Voice for Peace Action kapott támogatást a Nyílt Társadalom Alapítványtól.

2023. november 17. 09:02

Washingtonban és az USA nagyvárosaiban mindennapossá váltak a palesztinpárti tüntetések, melyeken szélsőbaloldali és Izrael ellenes szervezetek is részt vesznek. 

A szervezetek között van olyan is, amelynek finanszírozásában komoly szerepet vállalt Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa.

A Jewish Voice for Peace Action (JVP Action), amely saját megfogalmazása szerint „az igazságtalanságot fenntartó intézmények és struktúrák lebontására törekszik”, 2021-ben 150 ezer dollárt kapott a Soros alapítványtól, míg 2019-ben, alapításuk évében 200 ezer dollárhoz jutottak az Egyesült Államok Izraellel és Palesztinával kapcsolatos politikájához kötődő lobbitevékenységekre – írja a Washington Examiner.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Fabrice Coffrini/AFP

 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2023. november 17. 10:58
Pusztulnátok már ki végre!
lemez
2023. november 17. 09:58
Minden szarban ott a keze, nyelve.Hiába képzeli magát Istennek ő a sátán.Egy nárcisztikus trotty ,aki kedve ,kénye szerint szeretné irányitani a világot a rabolt pénzével.Már régen ki kellett volna iktatni a politikából,de a világbirodalomnak célja van vele,ezért engedték meggazdagodni aljas módszereivel.
tikkadt-szocske
2023. november 17. 09:49
Ha az antiszemita szemitát roppantul utálom,akkor az antiszemita miért antiszemtáz engem? Ez itt a kérdés.
gyzoltan-2
2023. november 17. 09:47
"Washington Examiner: Soros is pénzeli a szélsőbaloldali, Izrael-ellenes szervezeteket" A fő-zsidó Soros részéről átgondolt természetes lépés, a zsidóellenes erők felszínen tartása, hogy szem előtt legyenek! Az összmunka tökéletes; Soros a célkeresztben tartja e szervezeteket, személyeket, kitéve az igazán barátságos zsidó, izraeli megtorlásnak! -csak gratulálhatunk a zsidóságnak! Az emberiségnek nulla-körüli az esélye a zsidóság bűvköréből történő szabadulásra... -A magyarság igazán szerencsés! A vezetés felismerte a zsidósággal szembeni ellenállás reménytelenségét, így a szervilizmust erénnyé előléptetve, a megfelelő irányba terelnek bennünket..! Köszönjük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!