Ízelítő a „liberális” demokráciából

2023. december 21. 07:09

Donald Tusk egy gazember. Az eddigi kormányzó erők, valamint az őket támogató lengyelek – az ország minimum fele – szerint német ügynök (is).

2023. december 21. 07:09
TUSK, Donald
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Az első példa Lengyelország. Lengyelországban most vergődött hatalomra az ellenzéki összefogás, élén Donald Tuskkal. Donald Tusk egy gazember. Az eddigi kormányzó erők, valamint az őket támogató lengyelek – az ország minimum fele – szerint német ügynök (is).

Azért valószínű, hogy mindkét állítás igaz, mert Tusk a Nyugat számára »igazi demokrata«, »nagyszerű liberális«, tökéletes européer és nagyon nyugatos. 

Vagyis gazember és ügynök.

Nagyjából egy hete lett miniszterelnök, és mindjárt bemutatkozásként megmutatta, milyen az igazi liberális demokrácia. Olyan, hogy a lengyel alkotmánybíróság határozott véleményét és ajánlását figyelmen kívül hagyva leváltotta a közszolgálati lengyel médiumok teljes menedzsmentjét, majd verőembereket küldött a tévé székházába, hogy azok foglalják el az eddigi vezető irodáját.

A liberális sajtó (további gazemberek), valamint a nyugati mainstream politika (megannyi gazember) 

aprókat sikkantva élvezi és helyesli az eljárást. Ilyenkor amúgy mindig érdemes belegondolni, mi történne fordított esetben, vagyis ha egy hatalomra került konzervatív, nemzeti politikai erő rúgná ki azonnali hatállyal mondjuk a közszolgálati média összes vezetőjét és foglalná el verőlegényekkel nevezett intézményeket.”

Nyitókép: MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ungváry Zsolt

Mandiner

Idézőjel

Az Európai Unió ma már csak egy kirekesztő, balliberális szekta. Ráadásul még az ezeréves lengyel-magyar barátságba is belerondítanak.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2023. december 30. 05:49
„Mi lenne ha“ ?? Most kell idehaza kirúgni az összes szarrágót fotelostul-karácsonyfástul; MOST, amíg még nyikkanni sem fognak, mert a jövő héten újra ők lesznek az áldozatok, és a lengyelországi mocskoskodásuk lekerült hírei helyén megint ők fognak üldöztetést szenvedni
sulikroland
2023. december 23. 07:00
„...A TVP működését a lengyel állampolgárok finanszírozzák, akik közül senkinek sem kötelessége propagandát, bárkinek a propagandáját hallgatnia. Minden lengyel állampolgárnak, akik a közmédiát finanszírozzák, joga van megkövetelnie a megbízható, szakszerű és őszinte tájékoztatást. Ezért kínálunk önöknek egy tisztességes ajánlatot: holnaptól a Híradó egy fényképet mutat majd önöknek a világról és a napról, hozzon az bármit is. Fényképet, nem pedig festményt, mert a kettő nem ugyanaz. Az elmúlt nyolc évben ugyanis ebben a stúdióban csak egy gondosan kiválasztott színekkel készült festményt mutattak. A propaganda levese helyett mi tiszta vizet szeretnénk önteni az önök poharába – olyat, aminek nincs kellemetlen mellékíze. ..."
bagira002
2023. december 22. 19:34
Ízelítő a „liberális” demokráciából nácizmusból.
altercat1
2023. december 22. 09:49
Már megint böfögnek a "vérplazmázó" patkányok... Lehet névvel, címmel feljelentést tenni, ha a vesztes per után hajléktalan óhajt lenni a hőbörgő majom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!