Mindjárt itt az újabb rendkívüli uniós csúcs, Charles Michel nagyon derűlátó

2023. december 18. 17:27

Charles Michel reményét fejezte ki, hogy legközelebb felelősségteljesen és gyorsan döntést hoznak majd az Ukrajnának nyújtani tervezett uniós pénzügyi csomagról.

2023. december 18. 17:27

Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Alexander de Croo belga miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy 2024. február 1-jén rendezik a rendkívüli uniós csúcstalálkozót.

Korábban Charles Michel reményét fejezte ki, hogy a tagállami vezetők legközelebbi tanácskozásuk alkalmával felelősségteljesen és gyorsan döntést hoznak majd az Ukrajnának nyújtani tervezett uniós pénzügyi csomagról. 

Derülátó vagyok és biztos abban, hogy képesek leszünk teljesíteni azon ígéretünket, hogy pénzügyi eszközökkel támogatjuk Ukrajnát

 – fogalmazott az Európai Tanács elnöke, majd emlékeztetett: erről eddig 26 tagállam állapodott meg.

Nyitókép: Facebook/Orbán Balázs

 

 

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lisa
2023. december 19. 06:01
Ezt is magára húzta Zeli, hogy ennyire támogatja az ukránokat? Bejött szopott gombóc?
Kybon
2023. december 19. 02:51
A kkkkkrrrrva anyád! (sajna ezt nem lehet finomabban, exküzmoá)
zakar zoltán béla
2023. december 18. 22:04
Pukk Misi
elfújta az ellenszél
2023. december 18. 21:55
Felelősség, de kinek? Mert itt nyilvánvalóan nem az EU polgárairól van szó, akik többségben nem helyeslik Ukrajna felfegyverzését. Sajnos őfeléjük nem tartoznak felelősséggel a Bizottság belterjes pártalkuk révén kinevezett tisztségviselői
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!