Nem volt hajlandó felvenni sebesült bajtársát az orosz páncélozott személyszállító (videó)

2023. december 26. 18:48

A katona megpróbálta futva utolérni a járművet, de végül feladta a próbálkozást.

2023. december 26. 18:48
null

Szürreális felvétel került fel a világhálóra, amin az látható, ahogy egy sebesült orosz katona utolsó erőtartalékait felhasználva megpróbálja evakuálni magát a csatatérről egy páncélozott személyszállítón,

a sofőr azonban egy kicsit sem volt segítőkész.

A Visegrád 24 által megosztott felvételen az látható, amint több, feltehetőleg sebesült katona is fekszik egy út mellett, és amikor elmegy mellettük egy páncélozott személyszállító, az egyikük feláll és megpróbál felkapaszkodni a járműre.

A személyszállító azonban nem lassított, így a katona megpróbálta futva utolérni azt, de végül feladta a próbálkozást.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megmond6tom
2023. december 27. 11:10
Az anyátok picsáj@ ott a szerkesztőségben. Meséljétek már el miből látszik: - hol készült ? - mikor készült ? - milyen náció látható ? - harci cselekmény, vagy újoncok kiképzése (Ez utóbbi valószínű. A kiképzés vezető a toronyban, az nem tűnt fel?) A felvételen semmilyen azonosító nem látszik. Sem felségjel, sem a jellegzetes karszalag. Készülhetett ez 10 éve Afganisztánban is, b@sszátok meg ukránszopó sz@rok. Ja, és csakxolok, hogy az orosz harcjárművek mindegyikén feltűnő helyen egy "Z" látható...
alenka
2023. december 26. 23:27
Itt mindenki a katonák halálát dicsőíti???...milyen emberekké tett minket a háború?...senki sem apa, anya, gyerek, unoka, vagy rokon ?... Ukrajna náci, adja fel, fogytán az ideje és ez alatt a csöppnyi idő alatt emberek tízezrei halnak meg: más érdekekért és a fasizmusért...
B_kanya
2023. december 26. 23:11
"natural-0konfitaltkacsa 2023. december 26. 21:42 Nem tetszik ha döglenek a ruszki haverjaid mi?? Pedig már döglenek két éve ihihhihihiii" Már mindet megölték a fotelharcos hoholszoponczok (kétszer is), csak akkor miért sivalkodik a fél jenkicsicska vezetés, hogy mindjárt Berlinig mennek? Mikor tavaly márciusban elfogytak a rakétáik is :)))
B_kanya
2023. december 26. 23:09
"Kovács UbulB_kanya 2023. december 26. 20:28 A hithű agitációs propagandista az ilyen szorult helyzetben is feltalálja magát (és hazudik még nagyobbakat, agitprop Kanyov :)))))" Amikor bubukának kényelmetlen kérdésekkel kell szembesülnie, mert a gazdái is hülyék, hogy egy valszeg őszi videót raknak be (nem a tökigsáros-havas időjárást, ami pár hete van) és nem látunk egyértelmű azonosítót a szereplőkön, rögtön jön a putylerezés. Mert HÜLYÉK vagytok. A hohol érvelési rendszer: "nemisigaz, szégyelled magad". A jenkicsicska nyugatiakon működik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!