Scheppele őrjöng: „Itt az ideje a 7-es cikkely szerinti eljárásnak Magyarország ellen”

2023. december 17. 08:11

„Most, hogy Lengyelország blokkoló vétója megszűnt, itt az idő!” – írja az amerikai jogtudós.

2023. december 17. 08:11

„Csak egy baráti emlékeztető” – kezdi bejegyzését az X-en Kim Lane Scheppele. Az amerikai jogtudós arra hívja fel követői figyelmét, hogy az EUSZ (az Európai Unióról szóló szerződés) 7-es cikkelyes eljárása többek között megszüntetné Magyarország szavazati jogát a Tanácsban.

Tehát nincs többé magyar zsarolás – ha a többi tagállamnak megvan a politikai akarata, hogy véget vessen ennek. Most, hogy Lengyelország blokkoló vétója megszűnt, itt az idő!”

– írja bejegyzésében Scheppele, aki évek óta kőkeményen kritizálja az Orbán-kormányokat. Erről ide kattintva olvashat bővebben!

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ne szájalj
2023. december 18. 09:27
Igy van ez rendjen: barmelyik futobolond leirhatja, hogy az EU-nak hogy kene mukodnie - szerinte. A kerdes csak az, hogy kit erdekel?
julcsi-66
2023. december 17. 23:40
Azért arra kíváncsi lennék kitől kapja a fizetését ez az amerikai "jogtudós"? Nem lennék meglepve ha szoros kapcsolatban állna különböző "civil" szervezetekkel és a demokraták elkötelezett híve lenne.
polárüveg
2023. december 17. 18:36
Köze? Hiszen nem európai polgár, és nem EU alkalmazott. Ja, az a köze, hogy a Birodalom képviselőjeként közli, hogy a Birodalom nem tűri a demokratikus vétót!
pragmatika
2023. december 17. 17:41
rosszat szólt a scheppele, így süllyed a sleppje le. B.meg, ha ilyen arcom lenne nőként, lehet hogy én se tudnék jót szólni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!