Van, aki már tudja, ki lesz a bűnbak Ukrajnában

2023. december 25. 08:56

A krími tatárok képviselője ezeket az okokat sorolta fel.

2023. december 25. 08:56

Zaur Szmirnov, a krími interetnikus misszió képviselője a RIA Novosztyinak nemrég kijelentette, 

Rusztem Umerov ukrán védelmi miniszter az ukrán nép ellenségeként fog bevonulni a történelembe

– idézte a Magyar Nemzet.

Ennek okaiként a kényszermobilizációt és a sikertelen ellentámadást nevezte meg. A lap ezután emlékeztetett, hogy Umerov korábban azt mondta, a teljes leszerelés csak az országban zajló konfliktus befejezése után lehetséges.

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Ozge Elif Kizil / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. december 30. 10:54
Igen! A Fuggerék szarosgyurijai, szarossanyijai, gáti karcsikái, meg az összes libsibolsi küldetéstudatos belga!
faramuci
2023. december 25. 15:01
Az hamis ambíciók a hibásak! Az a bizonyos kis "bogár" amit ámerika a hoholok fülébe ültetett,és most ezt a bizonyos kis bogarat átülteti a lengyelek fülébe. Csak remélhetjük hogy a lengyelek nem a mégnagyobb tragédia felé haladnak,nagyhatalmi ambíció igéretétől fűtve........
koronaszepe
2023. december 25. 14:59
Nem bűnbak ,hanem bűnös AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK --- És a zsoldjukban álló ukrán fasiszta vezetés. Pontosan azt csinálják, amit 56-ban Budapesten. A CIA szervezi a fasiszta restaurációs kísérletet. De már kiismertük őket.
koronaszepe
2023. december 25. 14:56
"Az oroszok háborús bűnösök listáján rajta van Csekkkatalin neve is. Kíváncsi vagyok, a háború után az oroszoknak mik lesznek a terveik a háborús bűnösökkel." --- Moszkva jóváhagyta az Oroszországgal szemben barátságtalan országok listáját, amelyen immár Magyarország is szerepel. Kíváncsi leszek, hogy a Vörös hadsereg fényes győzelme után milyen sorsot szán a Kreml ezen országok politikai vezetésének. Gulag, novicsok, kiesnek az ablakon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!