Annyi volt a késelés, hogy betiltanák a késeket a németországi tömegközlekedési eszközökön

2023. június 17. 08:30

A német belügyminiszter így előzné meg az ilyen jellegű támadásokat.

2023. június 17. 08:30
null

Nancy Faeser meg akarja tiltani, hogy a vonatokra és a buszokra késsel fel lehessen szállni. A Die Welt közölte, hogy az elmúlt időszakban nagy felháborodást váltottak ki Németországban a késeléses támadások.

Az év elején két ember meghalt, öten pedig megsérültek egy Kielből Hamburgba tartó regionális vonaton elkövetett késes támadásban.

– fogalmazott a miniszter.

***

Nyitókép: Christophe Gateau/AFP

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
njozsef
2023. június 17. 18:31
Az a baj a németekkel, hogy mindent 110%-osan akarnak csinalni és a felsőbbrendű énjuk nem engedi, hogy visszakozzanak. Mutti megmondta, hogy megcsináljuk és meg is csinálják.
Palmoilfree
2023. június 17. 14:53
A németeknél nem lesz kés, a többinek meg elnézik.
Je suis gázvezeték
2023. június 17. 14:08
Megpróbálok valami egészen abszurd, amolyan nyugat-európai baromságot kitalálni, hátha megvalósul, mi meg szórakozhatunk. Szóval, mondjuk, azt kellene csinálni, hogy késeket kellene osztogatni a nagyobb pályaudvarokon a bevándorló hátterű személyeknek, mert biztosan frusztrálja őket, hogy csak a terroristát látják bennük. A kések odaajándékozása jelezhetné a beléjük vetett maradéktalan bizalmat, ami végül is az ilyen cselekmények megszűnéséhez vezetne. (Hajrá!)
njozsef
2023. június 17. 13:39
Alig van dislike. A libsik nem dolgoznak hétvégén?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!