Svéd NATO-csatlakozás? Így nehéz lesz…

2023. szeptember 14. 22:14

A svéd állami alapítvány által működtetett UR biztosította iskolai tananyag részeként súlyos vádakat és hamis információkat terjesztenek a svédországi iskolákban.

2023. szeptember 14. 22:14
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Svéd NATO-csatlakozás?

Először is, itt azt kell látni, hogy a magyar parlament képviselői demokratikus versenyben szereztek mandátumot.

Azóta folyamatosan az életszínvonal javításán dolgoznak a választókerületeikben, aminek eredményeként sokukat négyszer, ötször, sőt hatszor is újraválasztották az emberek.

Most pedig ezek a képviselők azt olvasták a hírekben, hogy a svéd állami alapítvány által működtetett UR biztosította iskolai tananyag részeként súlyos vádakat és hamis információkat terjesztenek a svédországi iskolákban, azt sugallva a diákoknak, hogy a demokrácia hanyatlásnak indult Magyarországon.

Így nehéz lesz…”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. szeptember 16. 22:49
A svéd náci államban minden propaganda.
Kamcsatka5
2023. szeptember 16. 09:09
A svédek rajtunk keresztül nem akarnak belépni a nátóba, dupla csavarral oldják meg!
Töki
2023. szeptember 15. 23:54
Petyámnak igaza van!
B_kanya
2023. szeptember 15. 23:11
"Claudius1 2023. szeptember 15. 10:56 Tény: Magyarország nem demokrácia, csak mert nektek barmok azt mondják, és olyan buták vagytok, hogy elhiszitek és nem tudjátok, hogy mi az autokráckia (önkényuralom a műveletlen fideszjobbágyok miatt) még nem az. Nem fejtem ki jobban nézzetek utána ha akartok." Tény: klaudia a szadesz bevállt receptjét követi: mocskold a választót, ha már tudásod nincs. "4/5"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!