Drogcsempészekre kezdtek vadászni a Wagner-zsoldosai, rossz vége lett

2024. január 19. 07:01

Akciójuk előtt nem egyeztettek a helyi hatóságokkal.

2024. január 19. 07:01

Egy a háborúval foglalkozó blogger a X közösségi oldalon számolt be arról, hogy „furcsa helyzet” alakult ki a Luhanszki Népköztársaságban: a Wagner egykori harcosai, akik most a 98. hadosztály 331. ezredéhez tartoznak, ugyanis úgy döntöttek, hogy a megszállt területen felveszik a harcot kábítószer-bűnözés ellen, azonban minderről nem egyeztettek senkivel.

A jelentések szerint a harcosok azonosították azt a forgalmazási csatornát, amely kannabiszt szállított az orosz katonáknak. A zsoldosok ezt követően a helyi rendőrségnek való bejelentés nélkül összeterelték azokat a személyeket, akikről úgy gondolták, hogy ebben részt vettek, köztük egy közlekedési rendőrt is. Ezeket a rajtaütéseket videóra is vették. A harcosok elmondása szerint a kábítószer értékesítéssel vádolt rendőr parancsnoka kijelentette, kihozza a beosztottját, és 

mindent megtesz a „drogvadászok” bebörtönzéséért.

Az ex-Wagner harcosok ezután kaptak egy „fülest”, miszerint a sztahanovi bázisukat meg akarják támadni. Ezért videóüzenetet küldtek, melyben azt kérték, hogy ettől álljanak el a helyi hatóságok. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a férfiakat őrizetbe vették kihallgatás céljából – derült ki a bejegyzésből.

Az ex-wagneresek rajtaütéseit és videóüzeneteit alább tekinthetik meg:

Nyitókép korábbi felvétel. Fotó: Képernyőfotó

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuners
2024. január 19. 09:42
Na pont erről beszélek. Oké hogy mandiner csak szemléz, de azért bármelyik random esztón (vagy milyen) nyíltan NAFO troll “blogbejegyzéseit” tényszerű hírként lehozni… Hát. Nem Tom’ Még azért a Kovács Ubult várjuk meg, majd ő eldönti hogy igaz-e, addig én tartózkodom mivel a videókat megnézni nincs kedvem. 😀
templar62
2024. január 19. 08:52
Rejtő Jenő likes .
chief Bromden
2024. január 19. 07:30
Ott sem működik "magas" kapcsolatok nélkül.
B_kanya
2024. január 19. 07:08
Blogbejegyzés ... És a muki ukránpárti, ojjektív vagy....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!