„Fegyelmezze ügyfelét” – mondta a bíró Trump ügyvédjének

2024. január 11. 23:08

„Ez egy politikai boszorkányüldözés” – hangsúlyozta ismét Donald Trump.

2024. január 11. 23:08

„Ez egy politikai boszorkányüldözés volt” – hangsúlyozta ismét Donald Trump az ellene indított polgári peres eljárás közel ötperces záróbeszédében, amelyet végül a bíró szakított félbe. „A tények az, hogy a pénzügyi kimutatások tökéletesek, és nincs ellenünk tanú. A bankok minden pénzüket visszakapták. Nagyszerű kölcsönök voltak” – tette hozzá a korábbi amerikai elnök. Úgy folytatta: „Az a helyzet, hogy ártatlan vagyok, akit üldöznek a hivataláért”.

Ami itt történt, uram, csalás számomra” 

mondta Trump, aki szerint biztosak akarnak lenni abban, hogy többé ne nyerjen, és ez részben a választási beavatkozás.

Ezt is ajánljuk a témában

Pár perc elteltével Arthur F. Engoron bíró félbeszakította Trump védőbeszédét: „Egy perc, csak ennyit mondok” – mondta a bíró. 

Megértem, hogy megvan a saját programod”

 – válaszolta Trump.

A bíró ezután Trump ügyvédjéhez, Chris Kisehoz szólt: „Kise úr, kérem fegyelmezze ügyfelét”.

Nyitókép: Seth Wenig / POOL / AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. január 12. 09:58
"Bíró"
egy genetikusanalattvaló
2024. január 12. 09:47
"Kise úr, kérem fegyelmezze ügyfelét" Ebben a mondatban benne van a bíró alpári gőgje, öntelt hatalom tudta, hatalommámora, hogy ő még holmi ex-elnök, elnökjelölt fölött is hatalmat gyakorolhat. Sőt ezt még megalázó módon hozhatja annak tudatára, mintegy megkérve az ügyvédet, hogy szóljon már ennek a félkegyelmű, jelentéktelen alaknak. Valami nagyon nem működik a világ legfejlettebb demokráciájának hirdetett patyomkin-birodalomban, merthogy a valós hatalom nem a demokratikusan választott vezetők kezében van. Valójában a háttérhatalom uralja az igazságszolgáltatást is, nemcsak az egész birodalom monetáris rendszerét irányító Fed-et.
szarvas-2
2024. január 12. 08:35
JFK szelleme kisért-akit a CIAval lelövetett a deep state zsidóbanda-aki "vissszaállamositani" tervezte a FEDet-fentiek világot megrontó "pénzgyárát". Ha a dolgot magát nézzük..
Kozmosz
2024. január 12. 00:32
Te meg akkor, ha falhoz csaplak, mreinstand-2. Már nagyon ideje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!