Milyen egy ukrajnai orosz hadifogolytábor belülről?

2024. január 03. 15:51

Eddig a legextrémebb hely, ahol ettem, a csernobili atomerőmű étkezdéje volt. De azért a fogolytábor ebédlője is erős versenyző.

2024. január 03. 15:51
Rácz András
Rácz András
Facebook

„Nagyon érdekes, a magyar sajtóban mostanáig egyedülálló anyagot csinált a Válasz Online: Vörös Szabolcs bejutott egy olyan, nyugat-ukrajnai létesítménybe, ahol elfogott orosz katonákat őriznek. 
Olvassátok, mert ez tényleg egyedi.

Akadnak a foglyok között súlyos sebesültek is, szóval a képekkel csak óvatosan.

(Eddig a legextrémebb hely, ahol ettem, a csernobili atomerőmű étkezdéje volt... de azért a fogolytábor ebédlője is erős versenyző.)”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Robert C. Castel

Facebook

Idézőjel

Mindezt persze úgy is le lehet írni, hogy ha n feltétel nem teljesül, akkor Ukrajna elveszti a háborút.

 

Nyitókép: Pixabay

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2024. január 04. 10:41
Ott a helyed, takony!
hatvanas
2024. január 04. 01:03
A válaszonline, mint "független lap". Muhaha...
hegyivadász
2024. január 04. 00:35
Csodálkozom, hogy egyik orosz hadifogoly sem erősítette meg Rácz szakértő úr tézisét, miszerint az északi áramlatot az oroszok robbantották fel egy csőgörény segítségével, hiszen elképzelni sem lehet, hogy az amerikaiaknak vajon mi érdeke fűződhetne ehhez.
Tara Verde
2024. január 04. 00:27
Erről az jut eszembe, amikor az egyetem alatt az egyik szeminárium keretében ellátogattunk egy budapesti börtönbe. Jelentéktelen látogatás volt, csak néhány hallgató, akik érdeklődésből odavetődtek és a szemináriumvezető kapcsolatai révén bejutottak, és akik amúgy nem akartak semmit, nem rohantak utána a jogvédőkhöz, meg ilyesmi. Mégis a "kirakat" cellát láthattuk csak, ami - mondanom sem kell - azért más képet mutatott, mint amilyenek a valódi fogva tartási körülmények. Szóval békeidőben, egy tét nélküli helyzetben is ilyenek a reflexek. Nos, aki elhiszi, hogy ez esetben az újságíróknak nem gondosan megkomponált körülményeket és válogatott szereplőket mutattak, az egyszerűbb, mint egy tányér bableves.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!