Rendkívül nehéz lesz feltárni nyolc év illiberális kormányzás hatásait

2024. január 13. 08:55

A Jog és Igazságosság pártja mindent megtesz, hogy megvédje az általa létrehozott autokratikus rendszert.

2024. január 13. 08:55
Anne Applebaum
Anne Applebaum
X

„Rendkívül nehéz lesz feltárni a nyolc éves illiberális kormányzás hatásait, nem utolsósorban azért, mert a »Jog és Igazságosság pártja« mindent megtesz, hogy megvédje az általa létrehozott kleptokratikus és autokratikus rendszert. Figyeljük nagyon ezt a helyet.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Fotó: MICHAL FLUDRA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2024. január 14. 20:12
mé hazudsz zsidó??????
Martell 2
2024. január 14. 19:22
Na PIS ökrök, érdemes volt az USA seggét nyalni és az oroszok ellen gyűlölködni ? Az USA zsidók akkor is utálják a lengyel nacionalistákat, csak a komcsikat szeretik.
auditorium
2024. január 14. 14:35
Almafa történészasszonynak megmarad a betevő falatja, hiszen lengyel férjeura külügyminiszter. A fotón látható vastag aranyláncot és a brillinsgyűrűt sem a könyvei eladásából vehette. Szóval, nem kell aggódnia. Most az új kormánnyal ismét elérkezik számára a Kánaán , lehet új európaellenes témát választani. Biztos ami biztos, jobb az amerikait másnak hagyni.
jostothu
2024. január 14. 10:35
Pedig egyszerű, ajánlom a "TANU" című filmet. Fel kell kérni egy baráti Sci-fi írót, írja meg az ürgebőrös tanú vallomást, mocskos hazaáruló bolsi ügynök biboldó kurva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!